• Na ekrany

TYLKO DOWOZY

ZIELONE TŁO – ZAPŁACONE
CZERWONE TŁO – PŁATNOŚĆ PRZY ODBIORZE

Kto płaciSposób realizacjicontentz_link
2024-12-16 14:13:526712 / DariaDaria Gaca

tel: 574209700

Płatność BLIK

Szklarniowa 9F/1, 61-680, Poznań, PL
671223 grudnia 202414:00 – 15:00173496240067.501507.50Pokaż na mapieDowóz (10,5 km)
6560Uszka z podgrzybkami z tegorocznego zbioru………….x500 gr
6559Krokiety z kapustą i grzybami / wegetariańskie /………….12 x1 szt
6558Paszteciki z ciasta francuskiego z grzybami / wegetariańskie /………….14 x1 szt
6591Kremowy sos śmietanowy pełen aromatów leśnych grzybów ze świeżo rwanym koperkiem / polecamy do sandacza /………….x100 ml
6587Sos pieczeniowy / polecamy szczególnie do mięs i dziczyzny /………….x100 ml
6606Piernik korzenny z kremowym Mascarpone i karmelizowanymi orzechami………….x500 gr
6603Domowy sernik pieczony………….x500 gr
6551Barszcz bardzo czerwony na własnym zakwasie, pełen czosnku i świeżego majeranku, wolno gotowany z suszonymi podgrzybkami i kwaśnymi jabłkami………….x900 ml
6570Sandacz w galarecie………….x200 gr
6565Śledź w wiejskiej śmietanie od Kulczaków, ze zmorzoną cebulą, liśćmi laurowymi, zielem angielskim i kwaśnymi jabłkami………….x100 gr
6562Staropolski pasztet pieczony z dziczyzny pełen ziół i owoców runa leśnego, z konfiturą z jagód żurawiny, owocami jałowca i trawą żubrową………….x100 gr
6561Pasztet pieczony z soczewicy / wegański /………….x100 gr
6563Ręcznie lepione pierogi z kapustą i grzybami / wegetariańskie /………….x10 szt
Edytuj zamówienie
2024-12-16 14:13:526708 / MagdalenaMagdalena Szymańska-Piętka

tel: 608640781

Płatność przy odbiorze

670821 grudnia 202417:00 – 18:0017348004000.00185.00Pokaż na mapieOdbiór osobisty
6551Barszcz bardzo czerwony na własnym zakwasie, pełen czosnku i świeżego majeranku, wolno gotowany z suszonymi podgrzybkami i kwaśnymi jabłkami………….x900 ml
6560Uszka z podgrzybkami z tegorocznego zbioru………….x500 gr
6600Modra kapusta wolno gotowana z jagodami żurawiny, suszonymi śliwkami i świeżo tartą laską cynamonu / wegańska /………….x200 gr
Edytuj zamówienie
2024-12-16 14:13:526678 / AnnaAnna MAINKA

tel: 603675966

Szybkie płatności online

Karawelowa 17, 60-480, Poznań, PL
667823 grudnia 202410:00 – 11:00173494800097.00705.00Pokaż na mapieDowóz (16,4 km)
6562Staropolski pasztet pieczony z dziczyzny pełen ziół i owoców runa leśnego, z konfiturą z jagód żurawiny, owocami jałowca i trawą żubrową………….x100 gr
6575Makiełki, pełne maku, bakalii i orzechów włoskich / wegetariańskie /………….x200 gr
6597Ręcznie wyrabiane pyzy drożdzowe………….x2 szt
6594Chleb żytni na zakwasie żytnim razowym i piwie pszenicznym………….x0,5 kg
6558Paszteciki z ciasta francuskiego z grzybami / wegetariańskie /………….x1 szt
6555Klasyczny staropolski żurek na domowym żytnim zakwasie………….x900 ml
6573Tradycyjna sałatka jarzynowa, z parowanych ekologicznych warzyw korzennych, ze świeżym jabłkiem grójeckim, wiejskimi jajami od kurek zielononóżek i domowym majonezem / wegetariańska /………….x100 gr
6584Zraz wołowy / rolada wołowa z wędzonym, surowym wiejskim boczkiem i wędzonymi śliwkami………….x1 szt
6588Sos pieczeniowy z esencją ze świeżych pomarańczy / polecamy szczególnie do kaczki i gęsi/………….x100 ml
6606Piernik korzenny z kremowym Mascarpone i karmelizowanymi orzechami………….x500 gr
Edytuj zamówienie
2024-12-16 14:13:526655 / KamilKamil Pyzik

tel: 731427874

Płatność przy odbiorze

Krańcowa 60 Mieszkanie 43 / Piętro 5, 61-036, Poznań, PL
665523 grudnia 202413:00 – 14:00173495880035.00872.00Pokaż na mapieDowóz (4,0 km)
6571Ryba po grecku / filet z dorsza bałtyckiego /………….x100 gr
6573Tradycyjna sałatka jarzynowa, z parowanych ekologicznych warzyw korzennych, ze świeżym jabłkiem grójeckim, wiejskimi jajami od kurek zielononóżek i domowym majonezem / wegetariańska /………….x100 gr
6563Ręcznie lepione pierogi z kapustą i grzybami / wegetariańskie /………….x10 szt
6564Ręcznie lepione pierogi z konfitowanym w tłuszczu gęsim i ziołąch prowansalskich udem gęsi kołudzkiej………….x10 szt
6562Staropolski pasztet pieczony z dziczyzny pełen ziół i owoców runa leśnego, z konfiturą z jagód żurawiny, owocami jałowca i trawą żubrową………….x100 gr
6584Zraz wołowy / rolada wołowa z wędzonym, surowym wiejskim boczkiem i wędzonymi śliwkami………….x1 szt
6580Filet z sandacza w kremowym sosie śmietanowym pełnym aromatów leśnych grzybów ze świeżo rwanym koperkiem………….x1 porcja
6602Bigos staropolski wolno gotowany, z suszonymi podgrzybkami, dziczyzną, wiejską kiełbasą, podwędzonymi śliwkami i trawą żubrową………….x200 gr
6558Paszteciki z ciasta francuskiego z grzybami / wegetariańskie /………….x1 szt
6559Krokiety z kapustą i grzybami / wegetariańskie /………….x1 szt
6594Chleb żytni na zakwasie żytnim razowym i piwie pszenicznym………….x0,5 kg
6598Domowe kopytka………….x200 gr
6596Młode ziemniaki pieczone w prowansalskich ziołach / wegańskie /………….x200 gr
6587Sos pieczeniowy / polecamy szczególnie do mięs i dziczyzny /………….x100 ml
6605Czekoladowe brownie własnego wypieku………….x500 gr
6603Domowy sernik pieczony………….x500 gr
6599Buraczki zasmażane z tartym chrzanem / wegańskie /………….x200 gr
Edytuj zamówienie
2024-12-16 14:13:526653 / testtest test

tel: 6666666666

Płatność przy odbiorze

Mostowa 4 , 61-001, Poznań, PL
665321 grudnia 202410:00 – 11:00173477520023.0023.00Pokaż na mapieDowóz (1,6 km)
6562Staropolski pasztet pieczony z dziczyzny pełen ziół i owoców runa leśnego, z konfiturą z jagód żurawiny, owocami jałowca i trawą żubrową………….x100 gr
6561Pasztet pieczony z soczewicy / wegański /………….x100 gr
6565Śledź w wiejskiej śmietanie od Kulczaków, ze zmorzoną cebulą, liśćmi laurowymi, zielem angielskim i kwaśnymi jabłkami………….x100 gr
6566Sałatka z pieczonych buraków, sera feta, tostowanych orzechów włoskich i starzonego balsamico………….x100 gr
Edytuj zamówienie
2024-12-16 14:13:526652 / MichalMichal Rozycki

tel: 504 828 490

Płatność BLIK

665223 grudnia 202412:00 – 13:0017349552000.001172.00Pokaż na mapieOdbiór osobisty
6551Barszcz bardzo czerwony na własnym zakwasie, pełen czosnku i świeżego majeranku, wolno gotowany z suszonymi podgrzybkami i kwaśnymi jabłkami………….x900 ml
6560Uszka z podgrzybkami z tegorocznego zbioru………….x500 gr
6593Kremowy gęsty sos z młodych borowików i owoców jałowca………….x100 ml
6590Głęboki sos z suszonych jagód żurawiny, gruszek i wędzonych śliwek perfumowany świeżo ścinanym tymiankiem / polecamy do kaczki i gęsi /………….x100 ml
6606Piernik korzenny z kremowym Mascarpone i karmelizowanymi orzechami………….x500 gr
6604Makowiec staropolski………….x500 gr
6578Karp w dzwonkach w marynacie z cebuli ekologicznej / przygotowany do smażenia /………….x1 porcja
Edytuj zamówienie
2024-12-16 14:13:526649 / KarolinaKarolina Pietraszkiewicz

tel: 781057196

Płatność przy odbiorze

664923 grudnia 202413:00 – 14:0017349588000.0079.00Pokaż na mapieOdbiór osobisty
6551Barszcz bardzo czerwony na własnym zakwasie, pełen czosnku i świeżego majeranku, wolno gotowany z suszonymi podgrzybkami i kwaśnymi jabłkami………….x900 ml
Edytuj zamówienieOdbiór osobisty. Mam już u Państwa jedno zam nr 6629
2024-12-16 14:13:526647 / testtest test

tel: 509803507

Płatność przy odbiorze

Niegolewskich 30 , 60-231, Poznań, PL
664721 grudnia 202411:00 – 12:00173477880036.0036.00Pokaż na mapieDowóz (4,2 km)
6550Barszcz bardzo czerwony na własnym zakwasie, pełen czosnku i świeżego majeranku, wolno gotowany z suszonymi podgrzybkami i kwaśnymi jabłkami………….x250 ml
6556Zupa grzybowa z suszonych podgrzybków z domowymi łazankami………….x250 ml
6554Klasyczny staropolski żurek na domowym żytnim zakwasie………….x250 ml
Edytuj zamówienie
2024-12-16 14:13:526643 / MartaMarta Strzyżewska

tel: +48792175809

Płatność przy odbiorze

664323 grudnia 202411:00 – 12:0017349516000.00140.00Pokaż na mapieOdbiór osobisty
6575Makiełki, pełne maku, bakalii i orzechów włoskich / wegetariańskie /………….x200 gr
Edytuj zamówienie
2024-12-16 14:13:526640 / DominikaDominika Poniewozik

tel: +48660358410

Płatność BLIK

Os. Wichrowe Wzgórze 2/40 , 61-672, Poznań, PL
664023 grudnia 202416:00 – 17:00173496960037.50289.50Pokaż na mapieDowóz (4,5 km)
6550Barszcz bardzo czerwony na własnym zakwasie, pełen czosnku i świeżego majeranku, wolno gotowany z suszonymi podgrzybkami i kwaśnymi jabłkami………….x250 ml
6573Tradycyjna sałatka jarzynowa, z parowanych ekologicznych warzyw korzennych, ze świeżym jabłkiem grójeckim, wiejskimi jajami od kurek zielononóżek i domowym majonezem / wegetariańska /………….x100 gr
6571Ryba po grecku / filet z dorsza bałtyckiego /………….x100 gr
6563Ręcznie lepione pierogi z kapustą i grzybami / wegetariańskie /………….x10 szt
6594Chleb żytni na zakwasie żytnim razowym i piwie pszenicznym………….x0,5 kg
6559Krokiety z kapustą i grzybami / wegetariańskie /………….x1 szt
6558Paszteciki z ciasta francuskiego z grzybami / wegetariańskie /………….x1 szt
6606Piernik korzenny z kremowym Mascarpone i karmelizowanymi orzechami………….x500 gr
Edytuj zamówienie
2024-12-16 14:13:536639 / DanielDaniel Kuliński

tel: 726704499

Płatność BLIK

Olszynowa 24C/3, 62-020, Rabowice, PL
663923 grudnia 202416:00 – 17:00173496960087.501101.50Pokaż na mapieDowóz (14,5 km)
6551Barszcz bardzo czerwony na własnym zakwasie, pełen czosnku i świeżego majeranku, wolno gotowany z suszonymi podgrzybkami i kwaśnymi jabłkami………….x900 ml
6571Ryba po grecku / filet z dorsza bałtyckiego /………….x100 gr
6565Śledź w wiejskiej śmietanie od Kulczaków, ze zmorzoną cebulą, liśćmi laurowymi, zielem angielskim i kwaśnymi jabłkami………….x100 gr
6564Ręcznie lepione pierogi z konfitowanym w tłuszczu gęsim i ziołąch prowansalskich udem gęsi kołudzkiej………….x10 szt
6563Ręcznie lepione pierogi z kapustą i grzybami / wegetariańskie /………….x10 szt
6577Kompot z suszonych gruszek, jabłek i podwędzanych śliwek węgierek / wegańska /………….x0,9 l
6580Filet z sandacza w kremowym sosie śmietanowym pełnym aromatów leśnych grzybów ze świeżo rwanym koperkiem………….x1 porcja
6602Bigos staropolski wolno gotowany, z suszonymi podgrzybkami, dziczyzną, wiejską kiełbasą, podwędzonymi śliwkami i trawą żubrową………….x200 gr
6599Buraczki zasmażane z tartym chrzanem / wegańskie /………….x200 gr
6598Domowe kopytka………….x200 gr
6597Ręcznie wyrabiane pyzy drożdzowe………….x2 szt
6559Krokiety z kapustą i grzybami / wegetariańskie /………….x1 szt
6591Kremowy sos śmietanowy pełen aromatów leśnych grzybów ze świeżo rwanym koperkiem / polecamy do sandacza /………….x100 ml
6585Konfitowana pierś z gęsi owsianej kołudzkiej leniwie pieczona w świeżych pomarańczach………….xporcja
6587Sos pieczeniowy / polecamy szczególnie do mięs i dziczyzny /………….x100 ml
6603Domowy sernik pieczony………….x500 gr
Edytuj zamówienie
2024-12-16 14:13:536638 / testtest test

tel: 509803507



663822 grudnia 202410:00 – 11:0017348616000.000.00Pokaż na mapieOdbiór osobisty
6550Barszcz bardzo czerwony na własnym zakwasie, pełen czosnku i świeżego majeranku, wolno gotowany z suszonymi podgrzybkami i kwaśnymi jabłkami………….x250 ml
6556Zupa grzybowa z suszonych podgrzybków z domowymi łazankami………….x250 ml
Edytuj zamówienie
2024-12-16 14:13:536635 / MarikaMarika Gajewska

tel: +48536399901

Płatność BLIK

663523 grudnia 202411:00 – 12:0017349516000.00631.00Pokaż na mapieOdbiór osobisty
6557Zupa grzybowa z suszonych podgrzybków z domowymi łazankami………….x900 ml
6562Staropolski pasztet pieczony z dziczyzny pełen ziół i owoców runa leśnego, z konfiturą z jagód żurawiny, owocami jałowca i trawą żubrową………….x100 gr
6576Kutia, pszenica z makiem, rodzynkami i migdałami / wegańska /………….x200 gr
6575Makiełki, pełne maku, bakalii i orzechów włoskich / wegetariańskie /………….x200 gr
6584Zraz wołowy / rolada wołowa z wędzonym, surowym wiejskim boczkiem i wędzonymi śliwkami………….x1 szt
6599Buraczki zasmażane z tartym chrzanem / wegańskie /………….x200 gr
6598Domowe kopytka………….x200 gr
6593Kremowy gęsty sos z młodych borowików i owoców jałowca………….x100 ml
6597Ręcznie wyrabiane pyzy drożdzowe………….x2 szt
Edytuj zamówienie
2024-12-16 14:13:536634 / AgnieszkaAgnieszka Perfeniuk-Nowak

tel: +48607698139

Płatność przy odbiorze

663421 grudnia 202411:00 – 12:0017347788000.00477.00Pokaż na mapieOdbiór osobisty
6566Sałatka z pieczonych buraków, sera feta, tostowanych orzechów włoskich i starzonego balsamico………….x100 gr
6583Konfitowana nóżka z kaczki pieczona w gęsim tłuszczu i świeżych ziołach………….xporcja
6585Konfitowana pierś z gęsi owsianej kołudzkiej leniwie pieczona w świeżych pomarańczach………….xporcja
6588Sos pieczeniowy z esencją ze świeżych pomarańczy / polecamy szczególnie do kaczki i gęsi/………….x100 ml
Edytuj zamówienie
2024-12-16 14:13:536633 / DariuszDariusz Zujko

tel: 790315076

Płatność BLIK

663323 grudnia 202412:00 – 13:0017349552000.001863.00Pokaż na mapieOdbiór osobisty
6573Tradycyjna sałatka jarzynowa, z parowanych ekologicznych warzyw korzennych, ze świeżym jabłkiem grójeckim, wiejskimi jajami od kurek zielononóżek i domowym majonezem / wegetariańska /………….x100 gr
6571Ryba po grecku / filet z dorsza bałtyckiego /………….x100 gr
6570Sandacz w galarecie………….x200 gr
6569Łosoś w galarecie………….x200 gr
6565Śledź w wiejskiej śmietanie od Kulczaków, ze zmorzoną cebulą, liśćmi laurowymi, zielem angielskim i kwaśnymi jabłkami………….x100 gr
6562Staropolski pasztet pieczony z dziczyzny pełen ziół i owoców runa leśnego, z konfiturą z jagód żurawiny, owocami jałowca i trawą żubrową………….x100 gr
6584Zraz wołowy / rolada wołowa z wędzonym, surowym wiejskim boczkiem i wędzonymi śliwkami………….x1 szt
6596Młode ziemniaki pieczone w prowansalskich ziołach / wegańskie /………….x200 gr
6587Sos pieczeniowy / polecamy szczególnie do mięs i dziczyzny /………….x100 ml
6551Barszcz bardzo czerwony na własnym zakwasie, pełen czosnku i świeżego majeranku, wolno gotowany z suszonymi podgrzybkami i kwaśnymi jabłkami………….x900 ml
6563Ręcznie lepione pierogi z kapustą i grzybami / wegetariańskie /………….x10 szt
6601Bigos wegański_kapusta kiszona duszona z suszonymi podgrzybkami………….x200 gr
6594Chleb żytni na zakwasie żytnim razowym i piwie pszenicznym………….x0,5 kg
6560Uszka z podgrzybkami z tegorocznego zbioru………….x500 gr
6558Paszteciki z ciasta francuskiego z grzybami / wegetariańskie /………….15 x1 szt
Edytuj zamówienie
2024-12-16 14:13:536632 / AnnaAnna Malińska

tel: 503186022

Płatność BLIK

Trąmpczyńskiego 38 , 61-414, Poznań, PL
663223 grudnia 202412:00 – 13:00173495520059.50338.50Pokaż na mapieDowóz (8,9 km)
6550Barszcz bardzo czerwony na własnym zakwasie, pełen czosnku i świeżego majeranku, wolno gotowany z suszonymi podgrzybkami i kwaśnymi jabłkami………….x250 ml
6571Ryba po grecku / filet z dorsza bałtyckiego /………….x100 gr
6568Karp w galarecie………….x200 gr
6565Śledź w wiejskiej śmietanie od Kulczaków, ze zmorzoną cebulą, liśćmi laurowymi, zielem angielskim i kwaśnymi jabłkami………….x100 gr
6562Staropolski pasztet pieczony z dziczyzny pełen ziół i owoców runa leśnego, z konfiturą z jagód żurawiny, owocami jałowca i trawą żubrową………….x100 gr
6583Konfitowana nóżka z kaczki pieczona w gęsim tłuszczu i świeżych ziołach………….xporcja
6599Buraczki zasmażane z tartym chrzanem / wegańskie /………….x200 gr
6598Domowe kopytka………….x200 gr
6558Paszteciki z ciasta francuskiego z grzybami / wegetariańskie /………….x1 szt
6588Sos pieczeniowy z esencją ze świeżych pomarańczy / polecamy szczególnie do kaczki i gęsi/………….x100 ml
6578Karp w dzwonkach w marynacie z cebuli ekologicznej / przygotowany do smażenia /………….x1 porcja
Edytuj zamówienie
2024-12-16 14:13:536631 / JoannaJoanna Fabrowska-Bala

tel: 696462636

Płatność BLIK

Zofii Nałkowskiej 43/106 , 60-573, Poznań, PL
663123 grudnia 202414:00 – 15:00173496240035.50525.50Pokaż na mapieDowóz (4,1 km)
6571Ryba po grecku / filet z dorsza bałtyckiego /………….x100 gr
6579Filet z łososia norweskiego pieczonego w cytrynach z grzybowym duxelle z kremowym sosem kurkowym i julienne z młodych warzyw………….x1 porcja
6580Filet z sandacza w kremowym sosie śmietanowym pełnym aromatów leśnych grzybów ze świeżo rwanym koperkiem………….x1 porcja
6582Kaczka z jabłkami po wielkopolsku w pełnej krasie, wolno pieczona i starannie podlewana własnym tłuszczem, pełna majeranku, czosnku i pieczonych jabłek………….x1½ kaczki
6584Zraz wołowy / rolada wołowa z wędzonym, surowym wiejskim boczkiem i wędzonymi śliwkami………….x1 szt
Edytuj zamówienie11 piętro
2024-12-16 14:13:536630 / JózefJózef Zalewski

tel: +48503096948

Płatność przy odbiorze

663023 grudnia 202411:00 – 12:0017349516000.00402.00Pokaż na mapieOdbiór osobisty
6569Łosoś w galarecie………….x200 gr
6565Śledź w wiejskiej śmietanie od Kulczaków, ze zmorzoną cebulą, liśćmi laurowymi, zielem angielskim i kwaśnymi jabłkami………….x100 gr
6562Staropolski pasztet pieczony z dziczyzny pełen ziół i owoców runa leśnego, z konfiturą z jagód żurawiny, owocami jałowca i trawą żubrową………….x100 gr
6602Bigos staropolski wolno gotowany, z suszonymi podgrzybkami, dziczyzną, wiejską kiełbasą, podwędzonymi śliwkami i trawą żubrową………….x200 gr
6560Uszka z podgrzybkami z tegorocznego zbioru………….x500 gr
6606Piernik korzenny z kremowym Mascarpone i karmelizowanymi orzechami………….x500 gr
6604Makowiec staropolski………….x500 gr
6571Ryba po grecku / filet z dorsza bałtyckiego /………….x100 gr
6570Sandacz w galarecie………….x200 gr
6603Domowy sernik pieczony………….x500 gr
Edytuj zamówieniepoproszę o fakturę vat. NIP: 7773231283
2024-12-16 14:13:536629 / KarolinaKarolina Pietraszkiewicz

tel: 781057196

Płatność przy odbiorze

662923 grudnia 202416:00 – 17:0017349696000.00317.00Pokaż na mapieOdbiór osobisty
6576Kutia, pszenica z makiem, rodzynkami i migdałami / wegańska /………….x200 gr
6570Sandacz w galarecie………….x200 gr
6569Łosoś w galarecie………….x200 gr
6571Ryba po grecku / filet z dorsza bałtyckiego /………….x100 gr
Edytuj zamówienie
2024-12-16 14:13:536628 / JoannaJoanna Wojtuś

tel: 500122094

Płatność przy odbiorze

662823 grudnia 202411:00 – 12:0017349516000.00926.00Pokaż na mapieOdbiór osobisty
6551Barszcz bardzo czerwony na własnym zakwasie, pełen czosnku i świeżego majeranku, wolno gotowany z suszonymi podgrzybkami i kwaśnymi jabłkami………….x900 ml
6573Tradycyjna sałatka jarzynowa, z parowanych ekologicznych warzyw korzennych, ze świeżym jabłkiem grójeckim, wiejskimi jajami od kurek zielononóżek i domowym majonezem / wegetariańska /………….x100 gr
6571Ryba po grecku / filet z dorsza bałtyckiego /………….x100 gr
6568Karp w galarecie………….x200 gr
6563Ręcznie lepione pierogi z kapustą i grzybami / wegetariańskie /………….x10 szt
6562Staropolski pasztet pieczony z dziczyzny pełen ziół i owoców runa leśnego, z konfiturą z jagód żurawiny, owocami jałowca i trawą żubrową………….x100 gr
6575Makiełki, pełne maku, bakalii i orzechów włoskich / wegetariańskie /………….x200 gr
6602Bigos staropolski wolno gotowany, z suszonymi podgrzybkami, dziczyzną, wiejską kiełbasą, podwędzonymi śliwkami i trawą żubrową………….x200 gr
6560Uszka z podgrzybkami z tegorocznego zbioru………….x500 gr
6606Piernik korzenny z kremowym Mascarpone i karmelizowanymi orzechami………….x500 gr
Edytuj zamówienieDzień dobry Bardzo proszę o wystawienie faktury na nip : 7811861679
2024-12-16 14:13:536626 / AnnaAnna Majcher-Stabrowska

tel: 504110739

Szybkie płatności online

Karpia 27 , m 46 , 61-619, Poznan, PL
662623 grudnia 202418:00 – 19:00173497680043.50595.50Pokaż na mapieDowóz (5,7 km)
6555Klasyczny staropolski żurek na domowym żytnim zakwasie………….x900 ml
6563Ręcznie lepione pierogi z kapustą i grzybami / wegetariańskie /………….x10 szt
6574Kapusta z grochem / wegańska /………….x200 gr
6586konfitowane udo z gęsi owsianej kołudzkiej leniwie pieczone w świeżych pomarańczach………….xporcja
6600Modra kapusta wolno gotowana z jagodami żurawiny, suszonymi śliwkami i świeżo tartą laską cynamonu / wegańska /………….x200 gr
6599Buraczki zasmażane z tartym chrzanem / wegańskie /………….x200 gr
6597Ręcznie wyrabiane pyzy drożdzowe………….x2 szt
6595Chleb żytni na zakwasie żytnim razowym i piwie pszenicznym………….x1 kg
6590Głęboki sos z suszonych jagód żurawiny, gruszek i wędzonych śliwek perfumowany świeżo ścinanym tymiankiem / polecamy do kaczki i gęsi /………….x100 ml
6588Sos pieczeniowy z esencją ze świeżych pomarańczy / polecamy szczególnie do kaczki i gęsi/………….x100 ml
Edytuj zamówienieProsze potwierdzic dowoz ,
2024-12-16 14:13:536625 / MałgorzataMałgorzata Łasecka

tel: 731961144

Szybkie płatności online

662523 grudnia 202411:00 – 12:0017349516000.00649.00Pokaż na mapieOdbiór osobisty
6563Ręcznie lepione pierogi z kapustą i grzybami / wegetariańskie /………….x10 szt
6551Barszcz bardzo czerwony na własnym zakwasie, pełen czosnku i świeżego majeranku, wolno gotowany z suszonymi podgrzybkami i kwaśnymi jabłkami………….x900 ml
6564Ręcznie lepione pierogi z konfitowanym w tłuszczu gęsim i ziołąch prowansalskich udem gęsi kołudzkiej………….x10 szt
6579Filet z łososia norweskiego pieczonego w cytrynach z grzybowym duxelle z kremowym sosem kurkowym i julienne z młodych warzyw………….x1 porcja
6581Kaczka z jabłkami po wielkopolsku w pełnej krasie, wolno pieczona i starannie podlewana własnym tłuszczem, pełna majeranku, czosnku i pieczonych jabłek………….xcała kaczka
6600Modra kapusta wolno gotowana z jagodami żurawiny, suszonymi śliwkami i świeżo tartą laską cynamonu / wegańska /………….x200 gr
6599Buraczki zasmażane z tartym chrzanem / wegańskie /………….x200 gr
6598Domowe kopytka………….x200 gr
6560Uszka z podgrzybkami z tegorocznego zbioru………….x500 gr
6590Głęboki sos z suszonych jagód żurawiny, gruszek i wędzonych śliwek perfumowany świeżo ścinanym tymiankiem / polecamy do kaczki i gęsi /………….x100 ml
6588Sos pieczeniowy z esencją ze świeżych pomarańczy / polecamy szczególnie do kaczki i gęsi/………….x100 ml
Edytuj zamówienieodbiór własny
2024-12-16 14:13:536622 / BarbaraBarbara Musiał

tel: 571063173

Szybkie płatności online

662221 grudnia 202410:00 – 11:0017347752000.00621.00Pokaż na mapieOdbiór osobisty
6563Ręcznie lepione pierogi z kapustą i grzybami / wegetariańskie /………….x10 szt
6564Ręcznie lepione pierogi z konfitowanym w tłuszczu gęsim i ziołąch prowansalskich udem gęsi kołudzkiej………….x10 szt
6551Barszcz bardzo czerwony na własnym zakwasie, pełen czosnku i świeżego majeranku, wolno gotowany z suszonymi podgrzybkami i kwaśnymi jabłkami………….x900 ml
6556Zupa grzybowa z suszonych podgrzybków z domowymi łazankami………….x250 ml
6560Uszka z podgrzybkami z tegorocznego zbioru………….x500 gr
6571Ryba po grecku / filet z dorsza bałtyckiego /………….x100 gr
6604Makowiec staropolski………….x500 gr
6603Domowy sernik pieczony………….x500 gr
6602Bigos staropolski wolno gotowany, z suszonymi podgrzybkami, dziczyzną, wiejską kiełbasą, podwędzonymi śliwkami i trawą żubrową………….x200 gr
6577Kompot z suszonych gruszek, jabłek i podwędzanych śliwek węgierek / wegańska /………….x0,9 l
Edytuj zamówienie
2024-12-16 14:13:536620 / HannaHanna Kubabska

tel: 600359834

Szybkie płatności online

Kokosowa 14 , 62-081, Chyby, PL
662023 grudnia 202420:00 – 21:00173498400088.501366.50Pokaż na mapieDowóz (14,7 km)
6551Barszcz bardzo czerwony na własnym zakwasie, pełen czosnku i świeżego majeranku, wolno gotowany z suszonymi podgrzybkami i kwaśnymi jabłkami………….x900 ml
6571Ryba po grecku / filet z dorsza bałtyckiego /………….x100 gr
6570Sandacz w galarecie………….x200 gr
6568Karp w galarecie………….x200 gr
6565Śledź w wiejskiej śmietanie od Kulczaków, ze zmorzoną cebulą, liśćmi laurowymi, zielem angielskim i kwaśnymi jabłkami………….x100 gr
6563Ręcznie lepione pierogi z kapustą i grzybami / wegetariańskie /………….x10 szt
6577Kompot z suszonych gruszek, jabłek i podwędzanych śliwek węgierek / wegańska /………….x0,9 l
6575Makiełki, pełne maku, bakalii i orzechów włoskich / wegetariańskie /………….x200 gr
6602Bigos staropolski wolno gotowany, z suszonymi podgrzybkami, dziczyzną, wiejską kiełbasą, podwędzonymi śliwkami i trawą żubrową………….x200 gr
6601Bigos wegański_kapusta kiszona duszona z suszonymi podgrzybkami………….x200 gr
6597Ręcznie wyrabiane pyzy drożdzowe………….x2 szt
6560Uszka z podgrzybkami z tegorocznego zbioru………….x500 gr
6559Krokiety z kapustą i grzybami / wegetariańskie /………….x1 szt
6558Paszteciki z ciasta francuskiego z grzybami / wegetariańskie /………….x1 szt
6604Makowiec staropolski………….x500 gr
Edytuj zamówienie
2024-12-16 14:13:536616 / testtest test

tel: 509803507

Płatność BLIK

Niegolewskich 30 , 60-231, Poznań, PL
661621 grudnia 202420:00 – 21:00173481120036.00102.00Pokaż na mapieDowóz (4,2 km)
6550Barszcz bardzo czerwony na własnym zakwasie, pełen czosnku i świeżego majeranku, wolno gotowany z suszonymi podgrzybkami i kwaśnymi jabłkami………….x250 ml
Edytuj zamówienie
2024-12-16 19:46:066768 / KatarzynaKatarzyna MATUSIAK

tel: +48501477366

Płatność przy odbiorze

676823 grudnia 202412:00 – 13:002024-12-16 19:46:060.00474.00Pokaż na mapieOdbiór osobisty
6584Zraz wołowy / rolada wołowa z wędzonym, surowym wiejskim boczkiem i wędzonymi śliwkami………….x1 szt
6558Paszteciki z ciasta francuskiego z grzybami / wegetariańskie /………….12 x1 szt
6600Modra kapusta wolno gotowana z jagodami żurawiny, suszonymi śliwkami i świeżo tartą laską cynamonu / wegańska /………….x200 gr
Edytuj zamówienie
2024-12-16 19:46:146768 / KatarzynaKatarzyna MATUSIAK

tel: +48501477366

Płatność przy odbiorze

676823 grudnia 202412:00 – 13:002024-12-16 19:46:140.00474.00Pokaż na mapieOdbiór osobisty
6584Zraz wołowy / rolada wołowa z wędzonym, surowym wiejskim boczkiem i wędzonymi śliwkami………….x1 szt
6558Paszteciki z ciasta francuskiego z grzybami / wegetariańskie /………….12 x1 szt
6600Modra kapusta wolno gotowana z jagodami żurawiny, suszonymi śliwkami i świeżo tartą laską cynamonu / wegańska /………….x200 gr
Edytuj zamówienie
2024-12-16 22:02:456776 / KatarzynaKatarzyna Szypuła

tel: 604 90 67 56

Płatność BLIK

Międzyzdrojska 9 , 60-456, Poznań, PL
677623 grudnia 202410:00 – 11:002024-12-16 22:02:4567.00322.00Pokaż na mapieDowóz (10,4 km)
Item ID Item Name ………… Quantity x Item Short Description
6570Sandacz w galarecie………….x200 gr
6565Śledź w wiejskiej śmietanie od Kulczaków, ze zmorzoną cebulą, liśćmi laurowymi, zielem angielskim i kwaśnymi jabłkami………….x100 gr
6575Makiełki, pełne maku, bakalii i orzechów włoskich / wegetariańskie /………….x200 gr
6584Zraz wołowy / rolada wołowa z wędzonym, surowym wiejskim boczkiem i wędzonymi śliwkami………….x1 szt
6552Bulion z gęsi owsianej aromatyzowany trawą żubrową, z domowymi lanymi kluskami………….x250 ml
Edytuj zamówieniedzwonek przy furtce nie działa, proszę wejść
2024-12-17 00:12:476778 / PiotrPiotr Kiec

tel: 533993915

Płatność przy odbiorze

Kamiennogórska 9/33 , 60-179, Poznań, PL
677823 grudnia 202410:00 – 11:002024-12-17 00:12:4751.501226.50Pokaż na mapieDowóz (7,3 km)
Item ID Item Name ………… Quantity x Item Short Description
6573Tradycyjna sałatka jarzynowa, z parowanych ekologicznych warzyw korzennych, ze świeżym jabłkiem grójeckim, wiejskimi jajami od kurek zielononóżek i domowym majonezem / wegetariańska /………….x100 gr
6571Ryba po grecku / filet z dorsza bałtyckiego /………….x100 gr
6570Sandacz w galarecie………….x200 gr
6569Łosoś w galarecie………….x200 gr
6568Karp w galarecie………….x200 gr
6563Ręcznie lepione pierogi z kapustą i grzybami / wegetariańskie /………….x10 szt
6576Kutia, pszenica z makiem, rodzynkami i migdałami / wegańska /………….x200 gr
6575Makiełki, pełne maku, bakalii i orzechów włoskich / wegetariańskie /………….x200 gr
6600Modra kapusta wolno gotowana z jagodami żurawiny, suszonymi śliwkami i świeżo tartą laską cynamonu / wegańska /………….x200 gr
6595Chleb żytni na zakwasie żytnim razowym i piwie pszenicznym………….x1 kg
6558Paszteciki z ciasta francuskiego z grzybami / wegetariańskie /………….x1 szt
6604Makowiec staropolski………….x500 gr
6580Filet z sandacza w kremowym sosie śmietanowym pełnym aromatów leśnych grzybów ze świeżo rwanym koperkiem………….x1 porcja
6579Filet z łososia norweskiego pieczonego w cytrynach z grzybowym duxelle z kremowym sosem kurkowym i julienne z młodych warzyw………….x1 porcja
Edytuj zamówienie
2024-12-17 10:15:376780 / AdamAdam Nowak

tel: 669182732

Płatność przy odbiorze

678023 grudnia 202410:00 – 11:002024-12-17 10:15:370.00473.00Pokaż na mapieOdbiór osobisty
Item ID Item Name ………… Quantity x Item Short Description
6576Kutia, pszenica z makiem, rodzynkami i migdałami / wegańska /………….x200 gr
6577Kompot z suszonych gruszek, jabłek i podwędzanych śliwek węgierek / wegańska /………….x0,9 l
6580Filet z sandacza w kremowym sosie śmietanowym pełnym aromatów leśnych grzybów ze świeżo rwanym koperkiem………….x1 porcja
6578Karp w dzwonkach w marynacie z cebuli ekologicznej / przygotowany do smażenia /………….x1 porcja
6599Buraczki zasmażane z tartym chrzanem / wegańskie /………….x200 gr
6602Bigos staropolski wolno gotowany, z suszonymi podgrzybkami, dziczyzną, wiejską kiełbasą, podwędzonymi śliwkami i trawą żubrową………….x200 gr
6556Zupa grzybowa z suszonych podgrzybków z domowymi łazankami………….x250 ml
6552Bulion z gęsi owsianej aromatyzowany trawą żubrową, z domowymi lanymi kluskami………….x250 ml
Edytuj zamówienieodbiór własny maksymalnie do godz.12
2024-12-17 10:33:566782 / MarekMarek Golis

tel: 698742066

Płatność przy odbiorze

678223 grudnia 202412:00 – 13:002024-12-17 10:33:560.00227.00Pokaż na mapieOdbiór osobisty
Item ID Item Name ………… Quantity x Item Short Description
6598Domowe kopytka………….x200 gr
6571Ryba po grecku / filet z dorsza bałtyckiego /………….x100 gr
6567Sałatka z pieczonych buraków, sera tofu, tostowanych orzechów włoskich i starzonego balsamico / wegańska /………….x100 gr
6562Staropolski pasztet pieczony z dziczyzny pełen ziół i owoców runa leśnego, z konfiturą z jagód żurawiny, owocami jałowca i trawą żubrową………….x100 gr
6582Kaczka z jabłkami po wielkopolsku w pełnej krasie, wolno pieczona i starannie podlewana własnym tłuszczem, pełna majeranku, czosnku i pieczonych jabłek………….x1½ kaczki
6590Głęboki sos z suszonych jagód żurawiny, gruszek i wędzonych śliwek perfumowany świeżo ścinanym tymiankiem / polecamy do kaczki i gęsi /………….x100 ml
Edytuj zamówienie
2024-12-17 16:28:396785 / PiotrPiotr Lewandowski

tel: 793794702

Płatność BLIK

678523 grudnia 202413:00 – 14:002024-12-17 16:28:390.00373.00Pokaż na mapieOdbiór osobisty
Item ID Item Name ………… Quantity x Item Short Description
6550Barszcz bardzo czerwony na własnym zakwasie, pełen czosnku i świeżego majeranku, wolno gotowany z suszonymi podgrzybkami i kwaśnymi jabłkami………….x250 ml
6573Tradycyjna sałatka jarzynowa, z parowanych ekologicznych warzyw korzennych, ze świeżym jabłkiem grójeckim, wiejskimi jajami od kurek zielononóżek i domowym majonezem / wegetariańska /………….x100 gr
6563Ręcznie lepione pierogi z kapustą i grzybami / wegetariańskie /………….x10 szt
6582Kaczka z jabłkami po wielkopolsku w pełnej krasie, wolno pieczona i starannie podlewana własnym tłuszczem, pełna majeranku, czosnku i pieczonych jabłek………….x1½ kaczki
6602Bigos staropolski wolno gotowany, z suszonymi podgrzybkami, dziczyzną, wiejską kiełbasą, podwędzonymi śliwkami i trawą żubrową………….x200 gr
6560Uszka z podgrzybkami z tegorocznego zbioru………….x500 gr
6559Krokiety z kapustą i grzybami / wegetariańskie /………….x1 szt
Edytuj zamówienie
2024-12-17 21:46:386787 / KarolinaKarolina Jóźwiak-Machowska

tel: 0048607584092

Płatność BLIK

Keplera 4 A/12 , 60-158, Poznań, PL
678722 grudnia 202412:00 – 13:002024-12-17 21:46:3846.50398.50Pokaż na mapieDowóz (6,3 km)
Item ID Item Name ………… Quantity x Item Short Description
6551Barszcz bardzo czerwony na własnym zakwasie, pełen czosnku i świeżego majeranku, wolno gotowany z suszonymi podgrzybkami i kwaśnymi jabłkami………….x900 ml
6572Seleryba po grecku / wegańska /………….x100 gr
6565Śledź w wiejskiej śmietanie od Kulczaków, ze zmorzoną cebulą, liśćmi laurowymi, zielem angielskim i kwaśnymi jabłkami………….x100 gr
6592Kremowy sos kurkowy z julienne z młodych warzyw / polecamy do łososia /………….x100 ml
6601Bigos wegański_kapusta kiszona duszona z suszonymi podgrzybkami………….x200 gr
Edytuj zamówienie
2024-12-18 00:25:506790 / TomaszTomasz Mikolajczak

tel: +48501706926

Płatność przy odbiorze

679023 grudnia 202415:00 – 16:002024-12-18 00:25:500.00439.00Pokaż na mapieOdbiór osobisty
Item ID Item Name ………… Quantity x Item Short Description
6576Kutia, pszenica z makiem, rodzynkami i migdałami / wegańska /………….x200 gr
6575Makiełki, pełne maku, bakalii i orzechów włoskich / wegetariańskie /………….x200 gr
6577Kompot z suszonych gruszek, jabłek i podwędzanych śliwek węgierek / wegańska /………….x0,9 l
6562Staropolski pasztet pieczony z dziczyzny pełen ziół i owoców runa leśnego, z konfiturą z jagód żurawiny, owocami jałowca i trawą żubrową………….x100 gr
6564Ręcznie lepione pierogi z konfitowanym w tłuszczu gęsim i ziołąch prowansalskich udem gęsi kołudzkiej………….x10 szt
6603Domowy sernik pieczony………….x500 gr
6580Filet z sandacza w kremowym sosie śmietanowym pełnym aromatów leśnych grzybów ze świeżo rwanym koperkiem………….x1 porcja
6583Konfitowana nóżka z kaczki pieczona w gęsim tłuszczu i świeżych ziołach………….xporcja
Edytuj zamówienie
2024-12-18 00:25:576790 / TomaszTomasz Mikolajczak

tel: +48501706926

Płatność przy odbiorze

679023 grudnia 202415:00 – 16:002024-12-18 00:25:570.00439.00Pokaż na mapieOdbiór osobisty
Item ID Item Name ………… Quantity x Item Short Description
6576Kutia, pszenica z makiem, rodzynkami i migdałami / wegańska /………….x200 gr
6575Makiełki, pełne maku, bakalii i orzechów włoskich / wegetariańskie /………….x200 gr
6577Kompot z suszonych gruszek, jabłek i podwędzanych śliwek węgierek / wegańska /………….x0,9 l
6562Staropolski pasztet pieczony z dziczyzny pełen ziół i owoców runa leśnego, z konfiturą z jagód żurawiny, owocami jałowca i trawą żubrową………….x100 gr
6564Ręcznie lepione pierogi z konfitowanym w tłuszczu gęsim i ziołąch prowansalskich udem gęsi kołudzkiej………….x10 szt
6603Domowy sernik pieczony………….x500 gr
6580Filet z sandacza w kremowym sosie śmietanowym pełnym aromatów leśnych grzybów ze świeżo rwanym koperkiem………….x1 porcja
6583Konfitowana nóżka z kaczki pieczona w gęsim tłuszczu i świeżych ziołach………….xporcja
Edytuj zamówienie
2024-12-18 02:23:256790 / TomaszTomasz Mikolajczak

tel: +48501706926

Płatność przy odbiorze

679023 grudnia 202415:00 – 16:002024-12-18 02:23:250.00439.00Pokaż na mapieOdbiór osobisty
Item ID Item Name ………… Quantity x Item Short Description
6576Kutia, pszenica z makiem, rodzynkami i migdałami / wegańska /………….x200 gr
6575Makiełki, pełne maku, bakalii i orzechów włoskich / wegetariańskie /………….x200 gr
6577Kompot z suszonych gruszek, jabłek i podwędzanych śliwek węgierek / wegańska /………….x0,9 l
6562Staropolski pasztet pieczony z dziczyzny pełen ziół i owoców runa leśnego, z konfiturą z jagód żurawiny, owocami jałowca i trawą żubrową………….x100 gr
6564Ręcznie lepione pierogi z konfitowanym w tłuszczu gęsim i ziołąch prowansalskich udem gęsi kołudzkiej………….x10 szt
6603Domowy sernik pieczony………….x500 gr
6580Filet z sandacza w kremowym sosie śmietanowym pełnym aromatów leśnych grzybów ze świeżo rwanym koperkiem………….x1 porcja
6583Konfitowana nóżka z kaczki pieczona w gęsim tłuszczu i świeżych ziołach………….xporcja
Edytuj zamówienie
2024-12-18 07:29:156794 / MarzenaMarzena Affeldt

tel: +48666513313

Płatność BLIK

Os. Zygmunta Starego 8a/6 , 60-684, Poznań, PL
679423 grudnia 202410:00 – 11:002024-12-18 07:29:1551.00769.00Pokaż na mapieDowóz (7,2 km)
Item ID Item Name ………… Quantity x Item Short Description
6573Tradycyjna sałatka jarzynowa, z parowanych ekologicznych warzyw korzennych, ze świeżym jabłkiem grójeckim, wiejskimi jajami od kurek zielononóżek i domowym majonezem / wegetariańska /………….10 x100 gr
6563Ręcznie lepione pierogi z kapustą i grzybami / wegetariańskie /………….x10 szt
6601Bigos wegański_kapusta kiszona duszona z suszonymi podgrzybkami………….x200 gr
6558Paszteciki z ciasta francuskiego z grzybami / wegetariańskie /………….10 x1 szt
6559Krokiety z kapustą i grzybami / wegetariańskie /………….10 x1 szt
6597Ręcznie wyrabiane pyzy drożdzowe………….x2 szt
Edytuj zamówienieProszę o jak najszybszą dostawę – najpóźniej do godz. 11;00. O godz. 11.00 muszę wyjechać z domu na pogrzeb.
2024-12-18 08:08:226796 / JanJan Skołuda

tel: +48661099767

Płatność przy odbiorze

679621 grudnia 202410:00 – 11:002024-12-18 08:08:220.0056.00Pokaż na mapieOdbiór osobisty
Item ID Item Name ………… Quantity x Item Short Description
6575Makiełki, pełne maku, bakalii i orzechów włoskich / wegetariańskie /………….x200 gr
Edytuj zamówienie
2024-12-18 08:08:296796 / JanJan Skołuda

tel: +48661099767

Płatność przy odbiorze

679621 grudnia 202410:00 – 11:002024-12-18 08:08:290.0056.00Pokaż na mapieOdbiór osobisty
Item ID Item Name ………… Quantity x Item Short Description
6575Makiełki, pełne maku, bakalii i orzechów włoskich / wegetariańskie /………….x200 gr
Edytuj zamówienie
2024-12-18 15:50:026799 / GrzegorzGrzegorz Kolodziej

tel: +48721773142

Płatność przy odbiorze

679923 grudnia 202413:00 – 14:002024-12-18 15:50:020.0084.00Pokaż na mapieOdbiór osobisty
Item ID Item Name ………… Quantity x Item Short Description
6565Śledź w wiejskiej śmietanie od Kulczaków, ze zmorzoną cebulą, liśćmi laurowymi, zielem angielskim i kwaśnymi jabłkami………….x100 gr
Edytuj zamówienieOdbiór osobisty z restauracji w dniu 23.12 pomiedzy godzina 13-14
2024-12-18 15:52:516801 / AnnaAnna ANDREAS

tel: +48603126547

Płatność przy odbiorze

680121 grudnia 202416:00 – 17:002024-12-18 15:52:510.00453.00Pokaż na mapieOdbiór osobisty
Item ID Item Name ………… Quantity x Item Short Description
6570Sandacz w galarecie………….x200 gr
6571Ryba po grecku / filet z dorsza bałtyckiego /………….x100 gr
6590Głęboki sos z suszonych jagód żurawiny, gruszek i wędzonych śliwek perfumowany świeżo ścinanym tymiankiem / polecamy do kaczki i gęsi /………….x100 ml
Edytuj zamówienie
2024-12-18 16:25:246803 / KrzysztofKrzysztof Biliński

tel: 505264793

Płatność przy odbiorze

680322 grudnia 202414:00 – 15:002024-12-18 16:25:240.00368.00Pokaż na mapieOdbiór osobisty
Item ID Item Name ………… Quantity x Item Short Description
6571Ryba po grecku / filet z dorsza bałtyckiego /………….x100 gr
6579Filet z łososia norweskiego pieczonego w cytrynach z grzybowym duxelle z kremowym sosem kurkowym i julienne z młodych warzyw………….x1 porcja
6578Karp w dzwonkach w marynacie z cebuli ekologicznej / przygotowany do smażenia /………….x1 porcja
6602Bigos staropolski wolno gotowany, z suszonymi podgrzybkami, dziczyzną, wiejską kiełbasą, podwędzonymi śliwkami i trawą żubrową………….x200 gr
Edytuj zamówienieOdbiór osobisty
2024-12-18 16:25:326803 / KrzysztofKrzysztof Biliński

tel: 505264793

Płatność przy odbiorze

680322 grudnia 202414:00 – 15:002024-12-18 16:25:320.00368.00Pokaż na mapieOdbiór osobisty
Item ID Item Name ………… Quantity x Item Short Description
6571Ryba po grecku / filet z dorsza bałtyckiego /………….x100 gr
6579Filet z łososia norweskiego pieczonego w cytrynach z grzybowym duxelle z kremowym sosem kurkowym i julienne z młodych warzyw………….x1 porcja
6578Karp w dzwonkach w marynacie z cebuli ekologicznej / przygotowany do smażenia /………….x1 porcja
6602Bigos staropolski wolno gotowany, z suszonymi podgrzybkami, dziczyzną, wiejską kiełbasą, podwędzonymi śliwkami i trawą żubrową………….x200 gr
Edytuj zamówienieOdbiór osobisty
2024-12-18 16:28:056803 / KrzysztofKrzysztof Biliński

tel: 505264793

Płatność przy odbiorze

680322 grudnia 202414:00 – 15:002024-12-18 16:28:050.00368.00Pokaż na mapieOdbiór osobisty
Item ID Item Name ………… Quantity x Item Short Description
6571Ryba po grecku / filet z dorsza bałtyckiego /………….x100 gr
6579Filet z łososia norweskiego pieczonego w cytrynach z grzybowym duxelle z kremowym sosem kurkowym i julienne z młodych warzyw………….x1 porcja
6578Karp w dzwonkach w marynacie z cebuli ekologicznej / przygotowany do smażenia /………….x1 porcja
6602Bigos staropolski wolno gotowany, z suszonymi podgrzybkami, dziczyzną, wiejską kiełbasą, podwędzonymi śliwkami i trawą żubrową………….x200 gr
Edytuj zamówienieOdbiór osobisty
2024-12-18 16:52:366807 / IzabelaIzabela Zurowska

tel: +447840204555

Płatność BLIK

680723 grudnia 202413:00 – 14:002024-12-18 16:52:360.00372.00Pokaż na mapieOdbiór osobisty
Item ID Item Name ………… Quantity x Item Short Description
6571Ryba po grecku / filet z dorsza bałtyckiego /………….x100 gr
6600Modra kapusta wolno gotowana z jagodami żurawiny, suszonymi śliwkami i świeżo tartą laską cynamonu / wegańska /………….x200 gr
6573Tradycyjna sałatka jarzynowa, z parowanych ekologicznych warzyw korzennych, ze świeżym jabłkiem grójeckim, wiejskimi jajami od kurek zielononóżek i domowym majonezem / wegetariańska /………….x100 gr
6580Filet z sandacza w kremowym sosie śmietanowym pełnym aromatów leśnych grzybów ze świeżo rwanym koperkiem………….x1 porcja
Edytuj zamówienie
2024-12-18 19:39:056809 / SandraSandra Zakrzewska

tel: 604 738 329

Płatność przy odbiorze

680923 grudnia 202414:00 – 15:002024-12-18 19:39:050.001229.00Pokaż na mapieOdbiór osobisty
Item ID Item Name ………… Quantity x Item Short Description
6551Barszcz bardzo czerwony na własnym zakwasie, pełen czosnku i świeżego majeranku, wolno gotowany z suszonymi podgrzybkami i kwaśnymi jabłkami………….x900 ml
6558Paszteciki z ciasta francuskiego z grzybami / wegetariańskie /………….x1 szt
6583Konfitowana nóżka z kaczki pieczona w gęsim tłuszczu i świeżych ziołach………….xporcja
6594Chleb żytni na zakwasie żytnim razowym i piwie pszenicznym………….x0,5 kg
6598Domowe kopytka………….x200 gr
6593Kremowy gęsty sos z młodych borowików i owoców jałowca………….x100 ml
6588Sos pieczeniowy z esencją ze świeżych pomarańczy / polecamy szczególnie do kaczki i gęsi/………….x100 ml
6565Śledź w wiejskiej śmietanie od Kulczaków, ze zmorzoną cebulą, liśćmi laurowymi, zielem angielskim i kwaśnymi jabłkami………….x100 gr
6578Karp w dzwonkach w marynacie z cebuli ekologicznej / przygotowany do smażenia /………….x1 porcja
6597Ręcznie wyrabiane pyzy drożdzowe………….x2 szt
Edytuj zamówienie
2024-12-18 22:35:166811 / DariuszDariusz Skrzypczak

tel: 501780568

Płatność BLIK

Lubowska 38 , 60-432, Poznań, PL
681123 grudnia 202415:00 – 16:002024-12-18 22:35:1658.501616.50Pokaż na mapieDowóz (8,7 km)
Item ID Item Name ………… Quantity x Item Short Description
6569Łosoś w galarecie………….x200 gr
6602Bigos staropolski wolno gotowany, z suszonymi podgrzybkami, dziczyzną, wiejską kiełbasą, podwędzonymi śliwkami i trawą żubrową………….x200 gr
6559Krokiety z kapustą i grzybami / wegetariańskie /………….15 x1 szt
6558Paszteciki z ciasta francuskiego z grzybami / wegetariańskie /………….10 x1 szt
6606Piernik korzenny z kremowym Mascarpone i karmelizowanymi orzechami………….x500 gr
6605Czekoladowe brownie własnego wypieku………….x500 gr
6604Makowiec staropolski………….x500 gr
6603Domowy sernik pieczony………….x500 gr
6589Konfitura z jagód żurawiny z kruszonymi owocami jałowca i trawą żubrową / polecamy szczególnie do pasztetów /………….x100 ml
6592Kremowy sos kurkowy z julienne z młodych warzyw / polecamy do łososia /………….x100 ml
6584Zraz wołowy / rolada wołowa z wędzonym, surowym wiejskim boczkiem i wędzonymi śliwkami………….x1 szt
6579Filet z łososia norweskiego pieczonego w cytrynach z grzybowym duxelle z kremowym sosem kurkowym i julienne z młodych warzyw………….x1 porcja
Edytuj zamówienie
2024-12-19 00:19:226813 / KamilKamil Wizor

tel: 698121570

Płatność BLIK

Osiedle Stefana Batorego 39/39, 60-687, Poznań, PL
681323 grudnia 202414:00 – 15:002024-12-19 00:19:2252.50452.50Pokaż na mapieDowóz (7,4 km)
Item ID Item Name ………… Quantity x Item Short Description
6550Barszcz bardzo czerwony na własnym zakwasie, pełen czosnku i świeżego majeranku, wolno gotowany z suszonymi podgrzybkami i kwaśnymi jabłkami………….x250 ml
6556Zupa grzybowa z suszonych podgrzybków z domowymi łazankami………….x250 ml
6573Tradycyjna sałatka jarzynowa, z parowanych ekologicznych warzyw korzennych, ze świeżym jabłkiem grójeckim, wiejskimi jajami od kurek zielononóżek i domowym majonezem / wegetariańska /………….x100 gr
6554Klasyczny staropolski żurek na domowym żytnim zakwasie………….x250 ml
6578Karp w dzwonkach w marynacie z cebuli ekologicznej / przygotowany do smażenia /………….x1 porcja
6580Filet z sandacza w kremowym sosie śmietanowym pełnym aromatów leśnych grzybów ze świeżo rwanym koperkiem………….x1 porcja
6571Ryba po grecku / filet z dorsza bałtyckiego /………….x100 gr
Edytuj zamówienie
2024-12-19 11:16:076815 / ALDONAALDONA WAWRZYNIAK

tel: 796548374

Płatność przy odbiorze

Macieja Palacza 134 m 1, 60-278, Poznań, PL
681523 grudnia 202414:00 – 15:002024-12-19 11:16:0744.50306.50Pokaż na mapieDowóz (5,9 km)
Item ID Item Name ………… Quantity x Item Short Description
6603Domowy sernik pieczony………….x500 gr
6595Chleb żytni na zakwasie żytnim razowym i piwie pszenicznym………….x1 kg
Edytuj zamówienieDostawa może być we wcześniejszych godzinach.
2024-12-19 11:36:486817 / BartoszBartosz Krzymiński

tel: 781890715

Płatność BLIK

Michała Wołodyjowskiego 17, 60-177, Poznań, PL
681723 grudnia 202415:00 – 16:002024-12-19 11:36:4856.00883.00Pokaż na mapieDowóz (8,2 km)
Item ID Item Name ………… Quantity x Item Short Description
6553Bulion z gęsi owsianej aromatyzowany trawą żubrową, z domowymi lanymi kluskami………….x900 ml
6556Zupa grzybowa z suszonych podgrzybków z domowymi łazankami………….x250 ml
6573Tradycyjna sałatka jarzynowa, z parowanych ekologicznych warzyw korzennych, ze świeżym jabłkiem grójeckim, wiejskimi jajami od kurek zielononóżek i domowym majonezem / wegetariańska /………….x100 gr
6564Ręcznie lepione pierogi z konfitowanym w tłuszczu gęsim i ziołąch prowansalskich udem gęsi kołudzkiej………….x10 szt
6576Kutia, pszenica z makiem, rodzynkami i migdałami / wegańska /………….x200 gr
6575Makiełki, pełne maku, bakalii i orzechów włoskich / wegetariańskie /………….x200 gr
6602Bigos staropolski wolno gotowany, z suszonymi podgrzybkami, dziczyzną, wiejską kiełbasą, podwędzonymi śliwkami i trawą żubrową………….x200 gr
6600Modra kapusta wolno gotowana z jagodami żurawiny, suszonymi śliwkami i świeżo tartą laską cynamonu / wegańska /………….x200 gr
6596Młode ziemniaki pieczone w prowansalskich ziołach / wegańskie /………….x200 gr
6560Uszka z podgrzybkami z tegorocznego zbioru………….x500 gr
6593Kremowy gęsty sos z młodych borowików i owoców jałowca………….x100 ml
6606Piernik korzenny z kremowym Mascarpone i karmelizowanymi orzechami………….x500 gr
6563Ręcznie lepione pierogi z kapustą i grzybami / wegetariańskie /………….x10 szt
Edytuj zamówienie
2024-12-19 12:44:286819 / JoannaJoanna Zdanowska

tel: +48604466980

Płatność przy odbiorze

681923 grudnia 202415:00 – 16:002024-12-19 12:44:280.00398.00Pokaż na mapieOdbiór osobisty
Item ID Item Name ………… Quantity x Item Short Description
6575Makiełki, pełne maku, bakalii i orzechów włoskich / wegetariańskie /………….x200 gr
6580Filet z sandacza w kremowym sosie śmietanowym pełnym aromatów leśnych grzybów ze świeżo rwanym koperkiem………….x1 porcja
6579Filet z łososia norweskiego pieczonego w cytrynach z grzybowym duxelle z kremowym sosem kurkowym i julienne z młodych warzyw………….x1 porcja
Edytuj zamówienie
2024-12-19 14:47:326807 / IzabelaIzabela Zurowska

tel: +447840204555

Płatność BLIK

680723 grudnia 202413:00 – 14:002024-12-19 14:47:320.00372.00Pokaż na mapieOdbiór osobisty
Item ID Item Name ………… Quantity x Item Short Description
6571Ryba po grecku / filet z dorsza bałtyckiego /………….x100 gr
6600Modra kapusta wolno gotowana z jagodami żurawiny, suszonymi śliwkami i świeżo tartą laską cynamonu / wegańska /………….x200 gr
6573Tradycyjna sałatka jarzynowa, z parowanych ekologicznych warzyw korzennych, ze świeżym jabłkiem grójeckim, wiejskimi jajami od kurek zielononóżek i domowym majonezem / wegetariańska /………….x100 gr
6580Filet z sandacza w kremowym sosie śmietanowym pełnym aromatów leśnych grzybów ze świeżo rwanym koperkiem………….x1 porcja
Edytuj zamówienie
2024-12-19 18:23:256822 / PaulinaPaulina Ignasiak-Wrona

tel: +48721406472

Płatność przy odbiorze

Na miasteczku, 12c /314 , 61-144, Poznań, PL
682223 grudnia 202415:00 – 16:002024-12-19 18:23:2534.001475.00Pokaż na mapieDowóz (3,8 km)
Item ID Item Name ………… Quantity x Item Short Description
6551 Barszcz bardzo czerwony na własnym zakwasie, pełen czosnku i świeżego majeranku, wolno gotowany z suszonymi podgrzybkami i kwaśnymi jabłkami …………. x 900 ml
6557 Zupa grzybowa z suszonych podgrzybków z domowymi łazankami …………. x 900 ml
6573 Tradycyjna sałatka jarzynowa, z parowanych ekologicznych warzyw korzennych, ze świeżym jabłkiem grójeckim, wiejskimi jajami od kurek zielononóżek i domowym majonezem / wegetariańska / …………. x 100 gr
6571 Ryba po grecku / filet z dorsza bałtyckiego / …………. x 100 gr
6570 Sandacz w galarecie …………. x 200 gr
6568 Karp w galarecie …………. x 200 gr
6565 Śledź w wiejskiej śmietanie od Kulczaków, ze zmorzoną cebulą, liśćmi laurowymi, zielem angielskim i kwaśnymi jabłkami …………. x 100 gr
6563 Ręcznie lepione pierogi z kapustą i grzybami / wegetariańskie / …………. x 10 szt
6562 Staropolski pasztet pieczony z dziczyzny pełen ziół i owoców runa leśnego, z konfiturą z jagód żurawiny, owocami jałowca i trawą żubrową …………. x 100 gr
6574 Kapusta z grochem / wegańska / …………. x 200 gr
6582 Kaczka z jabłkami po wielkopolsku w pełnej krasie, wolno pieczona i starannie podlewana własnym tłuszczem, pełna majeranku, czosnku i pieczonych jabłek …………. x 1½ kaczki
6602 Bigos staropolski wolno gotowany, z suszonymi podgrzybkami, dziczyzną, wiejską kiełbasą, podwędzonymi śliwkami i trawą żubrową …………. x 200 gr
6599 Buraczki zasmażane z tartym chrzanem / wegańskie / …………. x 200 gr
6598 Domowe kopytka …………. x 200 gr
6596 Młode ziemniaki pieczone w prowansalskich ziołach / wegańskie / …………. x 200 gr
6560 Uszka z podgrzybkami z tegorocznego zbioru …………. x 500 gr
6559 Krokiety z kapustą i grzybami / wegetariańskie / …………. x 1 szt
6589 Konfitura z jagód żurawiny z kruszonymi owocami jałowca i trawą żubrową / polecamy szczególnie do pasztetów / …………. x 100 ml
Edytuj zamówienie
2024-12-19 19:35:376817 / BartoszBartosz Krzymiński

tel: 781890715

Płatność BLIK

Michała Wołodyjowskiego 17, 60-177, Poznań, PL
681723 grudnia 202415:00 – 16:002024-12-19 19:35:3756.00883.00Pokaż na mapieDowóz (8,2 km)
Item ID Item Name ………… Quantity x Item Short Description
6553Bulion z gęsi owsianej aromatyzowany trawą żubrową, z domowymi lanymi kluskami………….x900 ml
6556Zupa grzybowa z suszonych podgrzybków z domowymi łazankami………….x250 ml
6573Tradycyjna sałatka jarzynowa, z parowanych ekologicznych warzyw korzennych, ze świeżym jabłkiem grójeckim, wiejskimi jajami od kurek zielononóżek i domowym majonezem / wegetariańska /………….x100 gr
6564Ręcznie lepione pierogi z konfitowanym w tłuszczu gęsim i ziołąch prowansalskich udem gęsi kołudzkiej………….x10 szt
6576Kutia, pszenica z makiem, rodzynkami i migdałami / wegańska /………….x200 gr
6575Makiełki, pełne maku, bakalii i orzechów włoskich / wegetariańskie /………….x200 gr
6602Bigos staropolski wolno gotowany, z suszonymi podgrzybkami, dziczyzną, wiejską kiełbasą, podwędzonymi śliwkami i trawą żubrową………….x200 gr
6600Modra kapusta wolno gotowana z jagodami żurawiny, suszonymi śliwkami i świeżo tartą laską cynamonu / wegańska /………….x200 gr
6596Młode ziemniaki pieczone w prowansalskich ziołach / wegańskie /………….x200 gr
6560Uszka z podgrzybkami z tegorocznego zbioru………….x500 gr
6593Kremowy gęsty sos z młodych borowików i owoców jałowca………….x100 ml
6606Piernik korzenny z kremowym Mascarpone i karmelizowanymi orzechami………….x500 gr
6563Ręcznie lepione pierogi z kapustą i grzybami / wegetariańskie /………….x10 szt
Edytuj zamówienie
2024-12-19 21:56:386826 / DonataDonata Święcka

tel: 501655698

Płatność przy odbiorze

682622 grudnia 202418:00 – 19:002024-12-19 21:56:380.00558.00Pokaż na mapieOdbiór osobisty
Item ID Item Name ………… Quantity x Item Short Description
6567Sałatka z pieczonych buraków, sera tofu, tostowanych orzechów włoskich i starzonego balsamico / wegańska /………….x100 gr
6562Staropolski pasztet pieczony z dziczyzny pełen ziół i owoców runa leśnego, z konfiturą z jagód żurawiny, owocami jałowca i trawą żubrową………….x100 gr
6597Ręcznie wyrabiane pyzy drożdzowe………….x2 szt
6592Kremowy sos kurkowy z julienne z młodych warzyw / polecamy do łososia /………….x100 ml
6590Głęboki sos z suszonych jagód żurawiny, gruszek i wędzonych śliwek perfumowany świeżo ścinanym tymiankiem / polecamy do kaczki i gęsi /………….x100 ml
6604Makowiec staropolski………….x500 gr
6603Domowy sernik pieczony………….x500 gr
6560Uszka z podgrzybkami z tegorocznego zbioru………….x500 gr
6594Chleb żytni na zakwasie żytnim razowym i piwie pszenicznym………….x0,5 kg
6599Buraczki zasmażane z tartym chrzanem / wegańskie /………….x200 gr
Edytuj zamówienieOdbiór osobisty 23.12. Czy można wystawić fakturę na catering ?
2024-12-19 22:48:326828 / MateuszMateusz Górski

tel: 721855049

Płatność przy odbiorze

682822 grudnia 202416:00 – 17:002024-12-19 22:48:320.00272.00Pokaż na mapieOdbiór osobisty
Item ID Item Name ………… Quantity x Item Short Description
6581Kaczka z jabłkami po wielkopolsku w pełnej krasie, wolno pieczona i starannie podlewana własnym tłuszczem, pełna majeranku, czosnku i pieczonych jabłek………….xcała kaczka
6606Piernik korzenny z kremowym Mascarpone i karmelizowanymi orzechami………….x500 gr
6603Domowy sernik pieczony………….x500 gr
Edytuj zamówienie
2024-12-20 14:39:106831 / ArturArtur Jankowiak

tel: 609774811

Płatność przy odbiorze

683122 grudnia 202411:00 – 12:002024-12-20 14:39:100.00270.00Pokaż na mapieOdbiór osobisty
Item ID Item Name ………… Quantity x Item Short Description
6579Filet z łososia norweskiego pieczonego w cytrynach z grzybowym duxelle z kremowym sosem kurkowym i julienne z młodych warzyw………….x1 porcja
6580Filet z sandacza w kremowym sosie śmietanowym pełnym aromatów leśnych grzybów ze świeżo rwanym koperkiem………….x1 porcja
6565Śledź w wiejskiej śmietanie od Kulczaków, ze zmorzoną cebulą, liśćmi laurowymi, zielem angielskim i kwaśnymi jabłkami………….x100 gr
Edytuj zamówienie
2024-12-20 20:24:386835 / ZbigniewZbigniew Wołynka

tel: 605653351

Płatność przy odbiorze

Półwiejska 41/26, 61-886, Poznań, PL
683522 grudnia 202418:00 – 19:002024-12-20 20:24:3824.50303.50Pokaż na mapieDowóz (1,9 km)
Item ID Item Name ………… Quantity x Item Short Description
6556Zupa grzybowa z suszonych podgrzybków z domowymi łazankami………….x250 ml
6573Tradycyjna sałatka jarzynowa, z parowanych ekologicznych warzyw korzennych, ze świeżym jabłkiem grójeckim, wiejskimi jajami od kurek zielononóżek i domowym majonezem / wegetariańska /………….x100 gr
6568Karp w galarecie………….x200 gr
6565Śledź w wiejskiej śmietanie od Kulczaków, ze zmorzoną cebulą, liśćmi laurowymi, zielem angielskim i kwaśnymi jabłkami………….x100 gr
6582Kaczka z jabłkami po wielkopolsku w pełnej krasie, wolno pieczona i starannie podlewana własnym tłuszczem, pełna majeranku, czosnku i pieczonych jabłek………….x1½ kaczki
6578Karp w dzwonkach w marynacie z cebuli ekologicznej / przygotowany do smażenia /………….x1 porcja
6602Bigos staropolski wolno gotowany, z suszonymi podgrzybkami, dziczyzną, wiejską kiełbasą, podwędzonymi śliwkami i trawą żubrową………….x200 gr
6600Modra kapusta wolno gotowana z jagodami żurawiny, suszonymi śliwkami i świeżo tartą laską cynamonu / wegańska /………….x200 gr
Edytuj zamówieniekod do bramy 2014# klatka w oficynie na wprost bramy
2024-12-20 20:41:516837 / WiktorWiktor Roszak

tel: 691522731

Płatność przy odbiorze

683722 grudnia 202410:00 – 11:002024-12-20 20:41:510.00164.00Pokaż na mapieOdbiór osobisty
Item ID Item Name ………… Quantity x Item Short Description
6563Ręcznie lepione pierogi z kapustą i grzybami / wegetariańskie /………….x10 szt
6562Staropolski pasztet pieczony z dziczyzny pełen ziół i owoców runa leśnego, z konfiturą z jagód żurawiny, owocami jałowca i trawą żubrową………….x100 gr
Edytuj zamówienie
2024-12-20 21:36:376839 / MartaMarta Lewandowska

tel: 695061000

Płatność przy odbiorze

683922 grudnia 202418:00 – 19:002024-12-20 21:36:370.0091.00Pokaż na mapieOdbiór osobisty
Item ID Item Name ………… Quantity x Item Short Description
6550Barszcz bardzo czerwony na własnym zakwasie, pełen czosnku i świeżego majeranku, wolno gotowany z suszonymi podgrzybkami i kwaśnymi jabłkami………….x250 ml
6565Śledź w wiejskiej śmietanie od Kulczaków, ze zmorzoną cebulą, liśćmi laurowymi, zielem angielskim i kwaśnymi jabłkami………….x100 gr
6559Krokiety z kapustą i grzybami / wegetariańskie /………….x1 szt
Edytuj zamówienie
2024-12-20 21:53:156841 / WioletaWioleta Krzysztofik

tel: 602101842

Szybkie płatności online

Południowa 110 , 62-064, Plewiska, PL
684122 grudnia 202419:00 – 20:002024-12-20 21:53:1570.50778.50Pokaż na mapieDowóz (11,1 km)
Item ID Item Name ………… Quantity x Item Short Description
6553Bulion z gęsi owsianej aromatyzowany trawą żubrową, z domowymi lanymi kluskami………….x900 ml
6555Klasyczny staropolski żurek na domowym żytnim zakwasie………….x900 ml
6570Sandacz w galarecie………….x200 gr
6569Łosoś w galarecie………….x200 gr
6578Karp w dzwonkach w marynacie z cebuli ekologicznej / przygotowany do smażenia /………….x1 porcja
6602Bigos staropolski wolno gotowany, z suszonymi podgrzybkami, dziczyzną, wiejską kiełbasą, podwędzonymi śliwkami i trawą żubrową………….x200 gr
6605Czekoladowe brownie własnego wypieku………….x500 gr
6603Domowy sernik pieczony………….x500 gr
6579Filet z łososia norweskiego pieczonego w cytrynach z grzybowym duxelle z kremowym sosem kurkowym i julienne z młodych warzyw………….x1 porcja
6565Śledź w wiejskiej śmietanie od Kulczaków, ze zmorzoną cebulą, liśćmi laurowymi, zielem angielskim i kwaśnymi jabłkami………….x100 gr
6573Tradycyjna sałatka jarzynowa, z parowanych ekologicznych warzyw korzennych, ze świeżym jabłkiem grójeckim, wiejskimi jajami od kurek zielononóżek i domowym majonezem / wegetariańska /………….x100 gr
Edytuj zamówienie
2024-12-21 01:36:586849 / MagdalenaMagdalena Kosinska

tel: +48796024647

Szybkie płatności online

684921 grudnia 202414:00 – 15:0017347896000213.00Pokaż na mapieOdbiór osobisty
Item ID Item Name ………… Quantity x Item Short Description
6571Ryba po grecku / filet z dorsza bałtyckiego /………….x100 gr
6575Makiełki, pełne maku, bakalii i orzechów włoskich / wegetariańskie /………….x200 gr
6582Kaczka z jabłkami po wielkopolsku w pełnej krasie, wolno pieczona i starannie podlewana własnym tłuszczem, pełna majeranku, czosnku i pieczonych jabłek………….x1½ kaczki
6588Sos pieczeniowy z esencją ze świeżych pomarańczy / polecamy szczególnie do kaczki i gęsi/………….x100 ml
Edytuj zamówienieBRZOZA. Zamówienie ze strony jabrzoza.eu

2024-12-21 01:36:586848 / AgataAgata Kluczyńska

tel: 602718386

Płatność przy odbiorze

Krotoszyńska 13 , 61-315, Poznań, PL
684821 grudnia 202416:00|17:00173473920056.5398.50Pokaż na mapieDowóz (8.3 km)
Item ID Item Name ………… Quantity x Item Short Description
6575Makiełki, pełne maku, bakalii i orzechów włoskich / wegetariańskie /………….x200 gr
6597Ręcznie wyrabiane pyzy drożdzowe………….10 x2 szt
6587Sos pieczeniowy / polecamy szczególnie do mięs i dziczyzny /………….x100 ml
Edytuj zamówienieBRZOZA. Zamówienie ze strony jabrzoza.eu

2024-12-21 01:36:586847 / AnnaAnna Rejniak

tel: +48509548822

Szybkie płatności online

Rejtana 9 10, 60-653, Poznań, PL
684723 grudnia 202410:00 – 11:00173494800038206.00Pokaż na mapieDowóz (4.6 km)
Item ID Item Name ………… Quantity x Item Short Description
6562Staropolski pasztet pieczony z dziczyzny pełen ziół i owoców runa leśnego, z konfiturą z jagód żurawiny, owocami jałowca i trawą żubrową………….x100 gr
6599Buraczki zasmażane z tartym chrzanem / wegańskie /………….x200 gr
6587Sos pieczeniowy / polecamy szczególnie do mięs i dziczyzny /………….x100 ml
Edytuj zamówienieBRZOZA. Zamówienie ze strony jabrzoza.eu

2024-12-21 01:36:586846 / GrazynaGrazyna Bober-Bruijn

tel: 0031633814483

Płatność przy odbiorze

684619:00|20:0017348256000582.00Pokaż na mapieOdbiór osobisty
Item ID Item Name ………… Quantity x Item Short Description
6553Bulion z gęsi owsianej aromatyzowany trawą żubrową, z domowymi lanymi kluskami………….x900 ml
6551Barszcz bardzo czerwony na własnym zakwasie, pełen czosnku i świeżego majeranku, wolno gotowany z suszonymi podgrzybkami i kwaśnymi jabłkami………….x900 ml
5555Do zup: uszka z podgrzybkami z tegorocznego zbioru………….x/ 500 gr
5556Do zup: pasztet pieczony z soczewicy / wegański /………….x/100 gr
6565Śledź w wiejskiej śmietanie od Kulczaków, ze zmorzoną cebulą, liśćmi laurowymi, zielem angielskim i kwaśnymi jabłkami………….x100 gr
5564Łosoś w galarecie 1 porcja = 200 gr………….x/ 1 porcja
6573Tradycyjna sałatka jarzynowa, z parowanych ekologicznych warzyw korzennych, ze świeżym jabłkiem grójeckim, wiejskimi jajami od kurek zielononóżek i domowym majonezem / wegetariańska /………….x100 gr
6597Ręcznie wyrabiane pyzy drożdzowe………….x2 szt
6598Domowe kopytka………….x200 gr
6600Modra kapusta wolno gotowana z jagodami żurawiny, suszonymi śliwkami i świeżo tartą laską cynamonu / wegańska /………….x200 gr
6587Sos pieczeniowy / polecamy szczególnie do mięs i dziczyzny /………….x100 ml
Edytuj zamówienieBRZOZA. Zamówienie ze strony jabrzoza.eu

2024-12-21 04:37:406850 / MichalMichal Holas

tel: 607078866

Płatność BLIK

23 Lutego 2/12, 61-741, Poznań, PL
685018.50293.50Pokaż na mapieDowóz (0,7 km)
Item ID Item Name ………… Quantity x Item Short Description
6556Zupa grzybowa z suszonych podgrzybków z domowymi łazankami………….x250 ml
6583Konfitowana nóżka z kaczki pieczona w gęsim tłuszczu i świeżych ziołach………….xporcja
6597Ręcznie wyrabiane pyzy drożdzowe………….x2 szt
6559Krokiety z kapustą i grzybami / wegetariańskie /………….x1 szt
6558Paszteciki z ciasta francuskiego z grzybami / wegetariańskie /………….x1 szt
6601Bigos wegański_kapusta kiszona duszona z suszonymi podgrzybkami………….x200 gr
Edytuj zamówienie
2024-12-21 04:37:406834 / MagdalenaMagdalena Kosinska

tel: +48796024647

Szybkie płatności online

68340213.00Pokaż na mapielocal_pickup
Item ID Item Name ………… Quantity x Item Short Description
6571Ryba po grecku / filet z dorsza bałtyckiego /………….x100 gr
6575Makiełki, pełne maku, bakalii i orzechów włoskich / wegetariańskie /………….x200 gr
6582Kaczka z jabłkami po wielkopolsku w pełnej krasie, wolno pieczona i starannie podlewana własnym tłuszczem, pełna majeranku, czosnku i pieczonych jabłek………….x1½ kaczki
6588Sos pieczeniowy z esencją ze świeżych pomarańczy / polecamy szczególnie do kaczki i gęsi/………….x100 ml
Edytuj zamówienie
2024-12-21 04:37:406824 / JoannaJoanna Kaczmarek

tel: 793009840

Płatność BLIK

Smoluchowskiego 3G/11, 60-179, Poznań, PL
682448.50492.50Pokaż na mapieDowóz (6,7 km)
Item ID Item Name ………… Quantity x Item Short Description
6551Barszcz bardzo czerwony na własnym zakwasie, pełen czosnku i świeżego majeranku, wolno gotowany z suszonymi podgrzybkami i kwaśnymi jabłkami………….x900 ml
6604Makowiec staropolski………….x500 gr
6560Uszka z podgrzybkami z tegorocznego zbioru………….x500 gr
6578Karp w dzwonkach w marynacie z cebuli ekologicznej / przygotowany do smażenia /………….x1 porcja
Edytuj zamówienie
2024-12-21 04:37:406789 / SławomirSławomir Stepa

tel: 519632935

Płatność przy odbiorze

67890.00256.00Pokaż na mapieOdbiór osobisty
Item ID Item Name ………… Quantity x Item Short Description
6579Filet z łososia norweskiego pieczonego w cytrynach z grzybowym duxelle z kremowym sosem kurkowym i julienne z młodych warzyw………….x1 porcja
6573Tradycyjna sałatka jarzynowa, z parowanych ekologicznych warzyw korzennych, ze świeżym jabłkiem grójeckim, wiejskimi jajami od kurek zielononóżek i domowym majonezem / wegetariańska /………….x100 gr
6602Bigos staropolski wolno gotowany, z suszonymi podgrzybkami, dziczyzną, wiejską kiełbasą, podwędzonymi śliwkami i trawą żubrową………….x200 gr
Edytuj zamówienie
2024-12-21 04:37:406784 / PiotrPiotr Górski

tel: 791329099

Płatność BLIK

67840.00260.00Pokaż na mapieOdbiór osobisty
Item ID Item Name ………… Quantity x Item Short Description
6579Filet z łososia norweskiego pieczonego w cytrynach z grzybowym duxelle z kremowym sosem kurkowym i julienne z młodych warzyw………….x1 porcja
Edytuj zamówienie
2024-12-22 13:15:576822 / Paulinaprzyjęte nie rozliczone682223 grudnia 202415:00 – 16:002024-12-22 13:15:5734.001475.00Pokaż na mapieDowóz (3,8 km)
Item ID Item Name ………… Quantity x Item Short Description
6551Barszcz bardzo czerwony na własnym zakwasie, pełen czosnku i świeżego majeranku, wolno gotowany z suszonymi podgrzybkami i kwaśnymi jabłkami………….x900 ml
6557Zupa grzybowa z suszonych podgrzybków z domowymi łazankami………….x900 ml
6573Tradycyjna sałatka jarzynowa, z parowanych ekologicznych warzyw korzennych, ze świeżym jabłkiem grójeckim, wiejskimi jajami od kurek zielononóżek i domowym majonezem / wegetariańska /………….x100 gr
6571Ryba po grecku / filet z dorsza bałtyckiego /………….x100 gr
6570Sandacz w galarecie………….x200 gr
6568Karp w galarecie………….x200 gr
6565Śledź w wiejskiej śmietanie od Kulczaków, ze zmorzoną cebulą, liśćmi laurowymi, zielem angielskim i kwaśnymi jabłkami………….x100 gr
6563Ręcznie lepione pierogi z kapustą i grzybami / wegetariańskie /………….x10 szt
6562Staropolski pasztet pieczony z dziczyzny pełen ziół i owoców runa leśnego, z konfiturą z jagód żurawiny, owocami jałowca i trawą żubrową………….x100 gr
6574Kapusta z grochem / wegańska /………….x200 gr
6582Kaczka z jabłkami po wielkopolsku w pełnej krasie, wolno pieczona i starannie podlewana własnym tłuszczem, pełna majeranku, czosnku i pieczonych jabłek………….x1½ kaczki
6602Bigos staropolski wolno gotowany, z suszonymi podgrzybkami, dziczyzną, wiejską kiełbasą, podwędzonymi śliwkami i trawą żubrową………….x200 gr
6599Buraczki zasmażane z tartym chrzanem / wegańskie /………….x200 gr
6598Domowe kopytka………….x200 gr
6596Młode ziemniaki pieczone w prowansalskich ziołach / wegańskie /………….x200 gr
6560Uszka z podgrzybkami z tegorocznego zbioru………….x500 gr
6559Krokiety z kapustą i grzybami / wegetariańskie /………….x1 szt
6589Konfitura z jagód żurawiny z kruszonymi owocami jałowca i trawą żubrową / polecamy szczególnie do pasztetów /………….x100 ml
Edytuj zamówienie
2024-12-28 18:10:186822 / Paulinaprzyjęte nie rozliczone682223 grudnia 202415:00 – 16:002024-12-28 18:10:1834.001475.00Pokaż na mapieDowóz (3,8 km)
Item ID Item Name ………… Quantity x Item Short Description
6551Barszcz bardzo czerwony na własnym zakwasie, pełen czosnku i świeżego majeranku, wolno gotowany z suszonymi podgrzybkami i kwaśnymi jabłkami………….x900 ml
6557Zupa grzybowa z suszonych podgrzybków z domowymi łazankami………….x900 ml
6573Tradycyjna sałatka jarzynowa, z parowanych ekologicznych warzyw korzennych, ze świeżym jabłkiem grójeckim, wiejskimi jajami od kurek zielononóżek i domowym majonezem / wegetariańska /………….x100 gr
6571Ryba po grecku / filet z dorsza bałtyckiego /………….x100 gr
6570Sandacz w galarecie………….x200 gr
6568Karp w galarecie………….x200 gr
6565Śledź w wiejskiej śmietanie od Kulczaków, ze zmorzoną cebulą, liśćmi laurowymi, zielem angielskim i kwaśnymi jabłkami………….x100 gr
6563Ręcznie lepione pierogi z kapustą i grzybami / wegetariańskie /………….x10 szt
6562Staropolski pasztet pieczony z dziczyzny pełen ziół i owoców runa leśnego, z konfiturą z jagód żurawiny, owocami jałowca i trawą żubrową………….x100 gr
6574Kapusta z grochem / wegańska /………….x200 gr
6582Kaczka z jabłkami po wielkopolsku w pełnej krasie, wolno pieczona i starannie podlewana własnym tłuszczem, pełna majeranku, czosnku i pieczonych jabłek………….x1½ kaczki
6602Bigos staropolski wolno gotowany, z suszonymi podgrzybkami, dziczyzną, wiejską kiełbasą, podwędzonymi śliwkami i trawą żubrową………….x200 gr
6599Buraczki zasmażane z tartym chrzanem / wegańskie /………….x200 gr
6598Domowe kopytka………….x200 gr
6596Młode ziemniaki pieczone w prowansalskich ziołach / wegańskie /………….x200 gr
6560Uszka z podgrzybkami z tegorocznego zbioru………….x500 gr
6559Krokiety z kapustą i grzybami / wegetariańskie /………….x1 szt
6589Konfitura z jagód żurawiny z kruszonymi owocami jałowca i trawą żubrową / polecamy szczególnie do pasztetów /………….x100 ml
Edytuj zamówienie
[mailerlite_form form_id=1]

Adres

Restauracja BulwaR
Stary Rynek 37
Poznań


Godziny otwarcia

codziennie:
09.00 – 23.00


Zarezerwuj stolik

+48 533 181 171