Item ID | Item Name | ………… | Quantity | x | Item Short Description |
---|---|---|---|---|---|
6563 | Ręcznie lepione pierogi z kapustą i grzybami / wegetariańskie / | …………. | 1 | x | 10 szt |
6564 | Ręcznie lepione pierogi z konfitowanym w tłuszczu gęsim i ziołąch prowansalskich udem gęsi kołudzkiej | …………. | 1 | x | 10 szt |
6551 | Barszcz bardzo czerwony na własnym zakwasie, pełen czosnku i świeżego majeranku, wolno gotowany z suszonymi podgrzybkami i kwaśnymi jabłkami | …………. | 1 | x | 900 ml |
6556 | Zupa grzybowa z suszonych podgrzybków z domowymi łazankami | …………. | 2 | x | 250 ml |
6560 | Uszka z podgrzybkami z tegorocznego zbioru | …………. | 1 | x | 500 gr |
6571 | Ryba po grecku / filet z dorsza bałtyckiego / | …………. | 2 | x | 100 gr |
6604 | Makowiec staropolski | …………. | 1 | x | 500 gr |
6603 | Domowy sernik pieczony | …………. | 3 | x | 500 gr |
6602 | Bigos staropolski wolno gotowany, z suszonymi podgrzybkami, dziczyzną, wiejską kiełbasą, podwędzonymi śliwkami i trawą żubrową | …………. | 1 | x | 200 gr |
6577 | Kompot z suszonych gruszek, jabłek i podwędzanych śliwek węgierek / wegańska / | …………. | 1 | x | 0,9 l |