Item ID | Item Name | ………… | Quantity | x | Item Short Description |
---|---|---|---|---|---|
6571 | Ryba po grecku / filet z dorsza bałtyckiego / | …………. | 3 | x | 100 gr |
6579 | Filet z łososia norweskiego pieczonego w cytrynach z grzybowym duxelle z kremowym sosem kurkowym i julienne z młodych warzyw | …………. | 2 | x | 1 porcja |
6580 | Filet z sandacza w kremowym sosie śmietanowym pełnym aromatów leśnych grzybów ze świeżo rwanym koperkiem | …………. | 2 | x | 1 porcja |
6582 | Kaczka z jabłkami po wielkopolsku w pełnej krasie, wolno pieczona i starannie podlewana własnym tłuszczem, pełna majeranku, czosnku i pieczonych jabłek | …………. | 1 | x | 1½ kaczki |
6584 | Zraz wołowy / rolada wołowa z wędzonym, surowym wiejskim boczkiem i wędzonymi śliwkami | …………. | 2 | x | 1 szt |