| Item ID | Item Name | ………… | Quantity | x | Item Short Description |
|---|---|---|---|---|---|
| 6550 | Barszcz bardzo czerwony na własnym zakwasie, pełen czosnku i świeżego majeranku, wolno gotowany z suszonymi podgrzybkami i kwaśnymi jabłkami | …………. | 1 | x | 250 ml |
| 6571 | Ryba po grecku / filet z dorsza bałtyckiego / | …………. | 1 | x | 100 gr |
| 6568 | Karp w galarecie | …………. | 1 | x | 200 gr |
| 6565 | Śledź w wiejskiej śmietanie od Kulczaków, ze zmorzoną cebulą, liśćmi laurowymi, zielem angielskim i kwaśnymi jabłkami | …………. | 1 | x | 100 gr |
| 6562 | Staropolski pasztet pieczony z dziczyzny pełen ziół i owoców runa leśnego, z konfiturą z jagód żurawiny, owocami jałowca i trawą żubrową | …………. | 1 | x | 100 gr |
| 6583 | Konfitowana nóżka z kaczki pieczona w gęsim tłuszczu i świeżych ziołach | …………. | 1 | x | porcja |
| 6599 | Buraczki zasmażane z tartym chrzanem / wegańskie / | …………. | 1 | x | 200 gr |
| 6598 | Domowe kopytka | …………. | 1 | x | 200 gr |
| 6558 | Paszteciki z ciasta francuskiego z grzybami / wegetariańskie / | …………. | 1 | x | 1 szt |
| 6588 | Sos pieczeniowy z esencją ze świeżych pomarańczy / polecamy szczególnie do kaczki i gęsi/ | …………. | 1 | x | 100 ml |
| 6578 | Karp w dzwonkach w marynacie z cebuli ekologicznej / przygotowany do smażenia / | …………. | 1 | x | 1 porcja |

