| Item ID | Item Name | ………… | Quantity | x | Item Short Description |
|---|---|---|---|---|---|
| 6551 | Barszcz bardzo czerwony na własnym zakwasie, pełen czosnku i świeżego majeranku, wolno gotowany z suszonymi podgrzybkami i kwaśnymi jabłkami | …………. | 4 | x | 900 ml |
| 6560 | Uszka z podgrzybkami z tegorocznego zbioru | …………. | 3 | x | 500 gr |
| 6593 | Kremowy gęsty sos z młodych borowików i owoców jałowca | …………. | 2 | x | 100 ml |
| 6590 | Głęboki sos z suszonych jagód żurawiny, gruszek i wędzonych śliwek perfumowany świeżo ścinanym tymiankiem / polecamy do kaczki i gęsi / | …………. | 2 | x | 100 ml |
| 6606 | Piernik korzenny z kremowym Mascarpone i karmelizowanymi orzechami | …………. | 2 | x | 500 gr |
| 6604 | Makowiec staropolski | …………. | 2 | x | 500 gr |
| 6578 | Karp w dzwonkach w marynacie z cebuli ekologicznej / przygotowany do smażenia / | …………. | 8 | x | 1 porcja |

