Item ID | Item Name | ………… | Quantity | x | Item Short Description |
---|---|---|---|---|---|
6560 | Uszka z podgrzybkami z tegorocznego zbioru | …………. | 2 | x | 500 gr |
6559 | Krokiety z kapustą i grzybami / wegetariańskie / | …………. | 12 | x | 1 szt |
6558 | Paszteciki z ciasta francuskiego z grzybami / wegetariańskie / | …………. | 14 | x | 1 szt |
6591 | Kremowy sos śmietanowy pełen aromatów leśnych grzybów ze świeżo rwanym koperkiem / polecamy do sandacza / | …………. | 4 | x | 100 ml |
6587 | Sos pieczeniowy / polecamy szczególnie do mięs i dziczyzny / | …………. | 3 | x | 100 ml |
6606 | Piernik korzenny z kremowym Mascarpone i karmelizowanymi orzechami | …………. | 2 | x | 500 gr |
6603 | Domowy sernik pieczony | …………. | 2 | x | 500 gr |
6551 | Barszcz bardzo czerwony na własnym zakwasie, pełen czosnku i świeżego majeranku, wolno gotowany z suszonymi podgrzybkami i kwaśnymi jabłkami | …………. | 1 | x | 900 ml |
6570 | Sandacz w galarecie | …………. | 4 | x | 200 gr |
6565 | Śledź w wiejskiej śmietanie od Kulczaków, ze zmorzoną cebulą, liśćmi laurowymi, zielem angielskim i kwaśnymi jabłkami | …………. | 5 | x | 100 gr |
6562 | Staropolski pasztet pieczony z dziczyzny pełen ziół i owoców runa leśnego, z konfiturą z jagód żurawiny, owocami jałowca i trawą żubrową | …………. | 3 | x | 100 gr |
6561 | Pasztet pieczony z soczewicy / wegański / | …………. | 4 | x | 100 gr |
6563 | Ręcznie lepione pierogi z kapustą i grzybami / wegetariańskie / | …………. | 3 | x | 10 szt |