Item ID | Item Name | ………… | Quantity | x | Item Short Description |
---|---|---|---|---|---|
6567 | Sałatka z pieczonych buraków, sera tofu, tostowanych orzechów włoskich i starzonego balsamico / wegańska / | …………. | 2 | x | 100 gr |
6562 | Staropolski pasztet pieczony z dziczyzny pełen ziół i owoców runa leśnego, z konfiturą z jagód żurawiny, owocami jałowca i trawą żubrową | …………. | 5 | x | 100 gr |
6597 | Ręcznie wyrabiane pyzy drożdzowe | …………. | 3 | x | 2 szt |
6592 | Kremowy sos kurkowy z julienne z młodych warzyw / polecamy do łososia / | …………. | 2 | x | 100 ml |
6590 | Głęboki sos z suszonych jagód żurawiny, gruszek i wędzonych śliwek perfumowany świeżo ścinanym tymiankiem / polecamy do kaczki i gęsi / | …………. | 1 | x | 100 ml |
6604 | Makowiec staropolski | …………. | 2 | x | 500 gr |
6603 | Domowy sernik pieczony | …………. | 1 | x | 500 gr |
6560 | Uszka z podgrzybkami z tegorocznego zbioru | …………. | 1 | x | 500 gr |
6594 | Chleb żytni na zakwasie żytnim razowym i piwie pszenicznym | …………. | 1 | x | 0,5 kg |
6599 | Buraczki zasmażane z tartym chrzanem / wegańskie / | …………. | 2 | x | 200 gr |