Item ID | Item Name | ………… | Quantity | x | Item Short Description |
---|---|---|---|---|---|
7002 | Rosół z kury domowej gotowany 12 godzin na wolnym ogniu, z ekologiczną marchewką, świeżo ciętym lubczykiem i natką młodej pietruszki | …………. | 1 | x | 0,9 l |
7012 | Schab Złotnicki wolno gotowany w niskiej temperaturze, marynowany w ziołąch prowansalskich i faszerowany suszoną śliwką sechlońską, podany w galarecie | …………. | 1 | x | 100 gr |
7011 | Śledż po żydowsku, w pomidorach, z soczystymi rodzynkami i karmelizową szalotką | …………. | 2 | x | 100 gr |
7008 | Tradycyjna sałatka Wielkanocna, z parowanych ekologicznych warzyw korzennych, ze świeżym jabłkiem Grójeckim, wiejskimi jajami od kur zielononóżek i świeżą natką pietruszki | …………. | 2 | x | 100g |
7006 | Jajo wiejskie / 2 połówki / dekorowane świeżą wielkanocną rzeżuchą i kiełkami amarantusa z farszem z polnymi brązowymi pieczarkami, majonezem, wiejskim masłem, grubym szczypiorem z młodej dymki i świeżą rzodkiewką | …………. | 2 | x | 1 szt. |
7044 | Chleb własnego wypieku na zakwasie z mąki żytniej i piwie pszeniczny | …………. | 1 | x | 1 KG |
7023 | Krokiety z kapustą kiszoną i grzybami leśnymi | …………. | 3 | x | / do barszczu / 1 szt. |
7028 | Modra kapusta wolno gotowana z jagodami żurawiny, wędzonymi śliwkami i świeżo tartą laską cynamonu | …………. | 2 | x | 200g/ por. |
7021 | Ręcznie robione pyzy drożdzowe | …………. | 2 | x | 3 szt. / por. |
7036 | Domowy pieczony sernik | …………. | 1 | x | ok. 0,6 kg |