Item ID | Item Name | ………… | Quantity | x | Item Short Description |
---|---|---|---|---|---|
7043 | Chleb własnego wypieku na zakwasie z mąki żytniej i piwie pszeniczny | …………. | 1 | x | O,5 KG |
7015 | Staropolski pasztet z jelenia pełen świeżych ziół i owoców runa leśnego | …………. | 1 | x | 100 g |
7014 | Pasztet wegetariański z soczewicą i orzechami włoskimi | …………. | 1 | x | 100 gr |
7009 | Biała surowa kiełbasa z czosnkiem niedźwiedzim pieczona w piwie pszenicznym z Miłosławia z miodem gryczanym, ziarnami gorczycy, musztardą i świeżym majerankiem | …………. | 1 | x | ok.200 gr / szt. |
7007 | Jajo wiejskie / 2 połówki / dekorowane świeżą wielkanocną rzeżuchą i kiełkami amarantusa z farszem z wędzonym łososiem bałtyckim, creme fraiche, świeżo tartym chrzanem i młodym szczypiorkiem | …………. | 2 | x | 1 szt. |
7005 | Jajo wiejskie / 2 połówki / dekorowane świeżą wielkanocną rzeżuchą i kiełkami amarantusa z farszem z świeżą rzodkiewką, majonezem, rzeżuchą i korniszonami | …………. | 2 | x | 1 szt. |
7008 | Tradycyjna sałatka Wielkanocna, z parowanych ekologicznych warzyw korzennych, ze świeżym jabłkiem Grójeckim, wiejskimi jajami od kur zielononóżek i świeżą natką pietruszki | …………. | 2 | x | 100g |
7006 | Jajo wiejskie / 2 połówki / dekorowane świeżą wielkanocną rzeżuchą i kiełkami amarantusa z farszem z polnymi brązowymi pieczarkami, majonezem, wiejskim masłem, grubym szczypiorem z młodej dymki i świeżą rzodkiewką | …………. | 2 | x | 1 szt. |
7016 | Devolay z piersi kurczaka zagrodowego pełen wiejskiego masła i młodej naci ekologicznej pietruszki | …………. | 2 | x | 1 szt. |
7024 | Delikatne kremowe puree ziemniaczane | …………. | 2 | x | 200 gr/ por. |
7027 | Buraczki zasmażane z chrzanem na wiejskim maśle | …………. | 1 | x | 200g/ por. |
7030 | Domowy sos tatarski | …………. | 1 | x | 100 ml / por. |