
Świąteczny czas tak szybko mija, pomyśl więc trochę o sobie i zamów catering stworzony na bazie wysokiej jakości, ekologicznych produktów. Nasz catering świąteczny, wielkanocny dostępny jest w opcji z odbiorem własnym lub dowozem – Poznań oraz okolice. Menu wielkanocne oparte jest na tradycyjnych regionalnych potrawach. Zamówienia przyjmujemy do 17.04.2025 r. do godziny 22.00. Odbiory w Restauracji ‘ BulwaR ‘ realizujemy 18.04.2025 r. w Wielki Piątek w godzinach 10.00 – 21.00 lub 19.04.2025 r. Wielką Sobotę w Restauracji ‘ BulwaR ‘ w godzinach 10.00 – 18.00 lub dowóz na terenie Poznania i w okolicach w dn. 17-18.04.25 r. w godzinach 10.00 -18.00 lub dowóz na terenie Poznania i w okolicach w dniu 19.04.25 r. w godzinach 9.00 – 16.00. Przy składaniu zamówienia podajesz preferowany czas dostawy/odbioru. Każde zamówienie potwierdzamy telefonicznie.
Skorzystaj z naszego sklepu online, aby złożyć zamówienie z wyprzedzeniem. Poniżej znajdziesz pełną listę podzieloną na kategorie. Dodaj odpowiednie pozycje do koszyka z uwzględnieniem ilości. Podczas składania zamówienia podajesz preferowany czas realizacji Twojego zamówienia. Każde zamówienie potwierdzamy telefonicznie.
<- Gotowe zestawy
<- Pełne menu cateringowe
Dowóz i sposób płatności:
UWAGA ZMIANA TERMINU:
Zamówienia przyjmujemy do 17.04.2025 r. do godziny 22.00
DOWOZY:
BEZPŁATNY ODBIÓR OSOBISTY:

|
Kompot z suszu Z suszonych gruszek, jabłek i podwędzanych śliwek węgierek. Wersja wegańska. Świąteczna tradycja staropolska. |
ilość
|
900 ml |
|
|
Makiełki Pełne maku, bakalii i orzechów włoskich. Wersja wegetariańska. Świąteczna tradycja staropolska. |
ilość
|
200g |
|
|
Kapusta z grochem Wersja wegańska. Świąteczna tradycja staropolska. |
ilość
|
200g |

ilość | cena | ||
|---|---|---|---|
|
Uszka z podgrzybkami Z podgrzybkami z tegorocznego zbioru. |
ilość:
|
500g |
|
|
Krokiety z kapustą i grzybami Krokiety z kapustą i grzybami. Wersja wegetariańska. |
ilość:
|
1 szt. |
|
|
Paszteciki z ciasta francuskiego z grzybami Paszteciki z grzybami. Wersja wegetariańska. |
ilość:
|
1 szt. |
|
|
Klasyczny staropolski żurek (Duży) Na domowym żytnim zakwasie. |
ilość:
|
900 ml |
|
|
Barszcz bardzo czerwony na własnym zakwasie (Duży) Pełen czosnku i świeżego majeranku, wolno gotowany z suszonymi podgrzybkami i kwaśnymi jabłkami. |
ilość:
|
900 ml |
|
|
Barszcz bardzo czerwony na własnym zakwasie Pełen czosnku i świeżego majeranku, wolno gotowany z suszonymi podgrzybkami i kwaśnymi jabłkami. |
ilość:
|
250 ml |
|
|
Zupa grzybowa z suszonych podgrzybków (Duża) Z domowymi łazankami. |
ilość:
|
900 ml |
|
|
Zupa grzybowa z suszonych podgrzybków Z domowymi łazankami. |
ilość:
|
250 ml |
|
|
Klasyczny staropolski żurek Na domowym żytnim zakwasie. |
ilość:
|
250 ml |
|
|
Bulion z gęsi owsianej (Duży) Aromatyzowany trawą żubrową, z domowymi lanymi kluskami. |
ilość:
|
900 ml |
|
|
Bulion z gęsi owsianej Aromatyzowany trawą żubrową, z domowymi lanymi kluskami. |
ilość:
|
250 ml |

|
Tradycyjna sałatka jarzynowa Z parowanych ekologicznych warzyw korzennych, ze świeżym jabłkiem grójeckim, wiejskimi jajami od kurek zielononóżek i domowym majonezem. Wersja wegetariańska. |
ilość
|
100g |
|
|
Selerryba po grecku Wersja wegańska. |
ilość
|
100g |
|
|
Ryba po grecku Filet z dorsza bałtyckiego. |
ilość
|
100g |
|
|
Sandacz w galarecie 1 porcja = 200 gr. |
ilość
|
1 porcja -200g |
|
|
Łosoś w galarecie 1 porcja = 200 gr. |
ilość
|
1 porcja -200g |
|
|
Karp w galarecie 1 porcja = 200 gr. |
ilość
|
1 porcja -200g |
|
|
Sałatka z pieczonych buraków i sera tofu Z tostowanymi orzechami włoskimi i starzonym balsamico. Wersja wegańska. |
ilość
|
100g |
|
|
Sałatka z pieczonych buraków i sera feta Z tostowanymi orzechami włoskimi i starzonym balsamico. |
ilość
|
100g |
|
|
Śledź w wiejskiej śmietanie od Kulczaków Ze zmorzoną cebulą, liśćmi laurowymi, zielem angielskim i kwaśnymi jabłkami. |
ilość
|
100g |
|
|
Ręcznie lepione pierogi z udem gęsi Z konfitowanym w tłuszczu gęsim i ziołach prowansalskich udem gęsi kołudzkiej. |
ilość
|
10 szt. |
|
|
Ręcznie lepione pierogi z kapustą i grzybami Wersja wegetariańska. |
ilość
|
10 szt. |
|
|
Staropolski pasztet pieczony z dziczyzny Pełen ziół i owoców runa leśnego, z konfiturą z jagód żurawiny, owocami jałowca i trawą żubrową. |
ilość
|
100g |
|
|
Pasztet pieczony z soczewicy Wersja wegańska. |
ilość
|
100g |


|
Filet z łososia norweskiego Pieczonego w cytrynach. |
ilość
|
1 porcja |
|
|
Filet z sandacza z pieca Filet z sandacza z pieca. |
ilość
|
1 porcja |
|
|
Kaczka z jabłkami po wielkopolsku (1/2) Pół kaczki wolno pieczonej i starannie podlewanej własnym tłuszczem, pełna majeranku, czosnku i pieczonych jabłek. |
ilość
|
|
|
|
Kaczka z jabłkami po wielkopolsku (CAŁA) W pełnej krasie, wolno pieczona i starannie podlewana własnym tłuszczem, pełna majeranku, czosnku i pieczonych jabłek. |
ilość
|
|
|
|
Karp w dzwonkach w marynacie W marynacie z cebuli ekologicznej. Przygotowany do smażenia. |
ilość
|
1 porcja |
|
|
Konfitowana nóżka z kaczki Pieczona w gęsim tłuszczu i ziołach. |
ilość
|
1 szt. |
|
|
Konfitowana pierś z gęsi owsianej kołudzkiej Leniwie pieczona w świeżych pomarańczach. |
ilość
|
1 porcja |
|
|
Zraz wołowy Rolada wołowa z wędzonym, surowym wiejskim boczkiem i wędzonymi śliwkami. |
ilość
|
1 szt. |

|
Kremowy gęsty sos borowikowy Z młodych borowików i owoców jałowca. |
ilość
|
|
|
Kremowy sos kurkowy Z julienne z młodych warzyw. Polecamy do łososia. |
ilość
|
|
|
Kremowy sos śmietanowy z grzybami Pełen aromatów leśnych grzybów ze świeżo rwanym koperkiem. Polecamy do sandacza. |
ilość
|
|
|
Głęboki sos z suszonych jagód żurawiny Z gruszek i wędzonych śliwek perfumowany świeżo ścinanym tymiankiem. Polecamy do kaczki i gęsi. |
ilość
|
|
|
Konfitura z jagód żurawiny Z kruszonymi owocami jałowca i trawą żubrową. Polecamy szczególnie do pasztetów. |
ilość
|
|
|
Sos pieczeniowy pomarańczowy Z esencją ze świeżych pomarańczy. Polecamy szczególnie do kaczki i gęsi. |
ilość
|
|
|
Sos pieczeniowy Polecamy szczególnie do mięs i dziczyzny. |
ilość
|


|
Kremowy gęsty sos borowikowy Z młodych borowików i owoców jałowca. |
ilość
|
100 ml |
|
|
Kremowy sos kurkowy Z julienne z młodych warzyw. Polecamy do łososia. |
ilość
|
100 ml |
|
|
Kremowy sos śmietanowy z grzybami Pełen aromatów leśnych grzybów ze świeżo rwanym koperkiem. Polecamy do sandacza. |
ilość
|
100 ml |
|
|
Głęboki sos z suszonych jagód żurawiny Z gruszek i wędzonych śliwek perfumowany świeżo ścinanym tymiankiem. Polecamy do kaczki i gęsi. |
ilość
|
100 ml |
|
|
Konfitura z jagód żurawiny Z kruszonymi owocami jałowca i trawą żubrową. Polecamy szczególnie do pasztetów. |
ilość
|
100 ml |
|
|
Sos pieczeniowy pomarańczowy Z esencją ze świeżych pomarańczy. Polecamy szczególnie do kaczki i gęsi. |
ilość
|
100 ml |
|
|
Sos pieczeniowy Polecamy szczególnie do mięs i dziczyzny. |
ilość
|
100 ml |
