Item ID | Item Name | ………… | Quantity | x | Item Short Description |
---|---|---|---|---|---|
6573 | Tradycyjna sałatka jarzynowa, z parowanych ekologicznych warzyw korzennych, ze świeżym jabłkiem grójeckim, wiejskimi jajami od kurek zielononóżek i domowym majonezem / wegetariańska / | …………. | 3 | x | 100 gr |
6571 | Ryba po grecku / filet z dorsza bałtyckiego / | …………. | 3 | x | 100 gr |
6570 | Sandacz w galarecie | …………. | 3 | x | 200 gr |
6569 | Łosoś w galarecie | …………. | 5 | x | 200 gr |
6568 | Karp w galarecie | …………. | 1 | x | 200 gr |
6563 | Ręcznie lepione pierogi z kapustą i grzybami / wegetariańskie / | …………. | 1 | x | 10 szt |
6576 | Kutia, pszenica z makiem, rodzynkami i migdałami / wegańska / | …………. | 1 | x | 200 gr |
6575 | Makiełki, pełne maku, bakalii i orzechów włoskich / wegetariańskie / | …………. | 1 | x | 200 gr |
6600 | Modra kapusta wolno gotowana z jagodami żurawiny, suszonymi śliwkami i świeżo tartą laską cynamonu / wegańska / | …………. | 2 | x | 200 gr |
6595 | Chleb żytni na zakwasie żytnim razowym i piwie pszenicznym | …………. | 1 | x | 1 kg |
6558 | Paszteciki z ciasta francuskiego z grzybami / wegetariańskie / | …………. | 8 | x | 1 szt |
6604 | Makowiec staropolski | …………. | 1 | x | 500 gr |
6580 | Filet z sandacza w kremowym sosie śmietanowym pełnym aromatów leśnych grzybów ze świeżo rwanym koperkiem | …………. | 5 | x | 1 porcja |
6579 | Filet z łososia norweskiego pieczonego w cytrynach z grzybowym duxelle z kremowym sosem kurkowym i julienne z młodych warzyw | …………. | 2 | x | 1 porcja |