Item ID | Item Name | ………… | Quantity | x | Item Short Description |
---|---|---|---|---|---|
6551 | Barszcz bardzo czerwony na własnym zakwasie, pełen czosnku i świeżego majeranku, wolno gotowany z suszonymi podgrzybkami i kwaśnymi jabłkami | …………. | 4 | x | 900 ml |
6558 | Paszteciki z ciasta francuskiego z grzybami / wegetariańskie / | …………. | 4 | x | 1 szt |
6583 | Konfitowana nóżka z kaczki pieczona w gęsim tłuszczu i świeżych ziołach | …………. | 4 | x | porcja |
6594 | Chleb żytni na zakwasie żytnim razowym i piwie pszenicznym | …………. | 1 | x | 0,5 kg |
6598 | Domowe kopytka | …………. | 3 | x | 200 gr |
6593 | Kremowy gęsty sos z młodych borowików i owoców jałowca | …………. | 5 | x | 100 ml |
6588 | Sos pieczeniowy z esencją ze świeżych pomarańczy / polecamy szczególnie do kaczki i gęsi/ | …………. | 3 | x | 100 ml |
6565 | Śledź w wiejskiej śmietanie od Kulczaków, ze zmorzoną cebulą, liśćmi laurowymi, zielem angielskim i kwaśnymi jabłkami | …………. | 3 | x | 100 gr |
6578 | Karp w dzwonkach w marynacie z cebuli ekologicznej / przygotowany do smażenia / | …………. | 6 | x | 1 porcja |
6597 | Ręcznie wyrabiane pyzy drożdzowe | …………. | 8 | x | 2 szt |