Item ID | Item Name | ………… | Quantity | x | Item Short Description |
---|---|---|---|---|---|
6553 | Bulion z gęsi owsianej aromatyzowany trawą żubrową, z domowymi lanymi kluskami | …………. | 1 | x | 900 ml |
6556 | Zupa grzybowa z suszonych podgrzybków z domowymi łazankami | …………. | 6 | x | 250 ml |
6573 | Tradycyjna sałatka jarzynowa, z parowanych ekologicznych warzyw korzennych, ze świeżym jabłkiem grójeckim, wiejskimi jajami od kurek zielononóżek i domowym majonezem / wegetariańska / | …………. | 2 | x | 100 gr |
6564 | Ręcznie lepione pierogi z konfitowanym w tłuszczu gęsim i ziołąch prowansalskich udem gęsi kołudzkiej | …………. | 1 | x | 10 szt |
6576 | Kutia, pszenica z makiem, rodzynkami i migdałami / wegańska / | …………. | 1 | x | 200 gr |
6575 | Makiełki, pełne maku, bakalii i orzechów włoskich / wegetariańskie / | …………. | 2 | x | 200 gr |
6602 | Bigos staropolski wolno gotowany, z suszonymi podgrzybkami, dziczyzną, wiejską kiełbasą, podwędzonymi śliwkami i trawą żubrową | …………. | 2 | x | 200 gr |
6600 | Modra kapusta wolno gotowana z jagodami żurawiny, suszonymi śliwkami i świeżo tartą laską cynamonu / wegańska / | …………. | 1 | x | 200 gr |
6596 | Młode ziemniaki pieczone w prowansalskich ziołach / wegańskie / | …………. | 1 | x | 200 gr |
6560 | Uszka z podgrzybkami z tegorocznego zbioru | …………. | 1 | x | 500 gr |
6593 | Kremowy gęsty sos z młodych borowików i owoców jałowca | …………. | 1 | x | 100 ml |
6606 | Piernik korzenny z kremowym Mascarpone i karmelizowanymi orzechami | …………. | 1 | x | 500 gr |
6563 | Ręcznie lepione pierogi z kapustą i grzybami / wegetariańskie / | …………. | 3 | x | 10 szt |