Item ID | Item Name | ………… | Quantity | x | Item Short Description |
---|---|---|---|---|---|
6553 | Bulion z gęsi owsianej aromatyzowany trawą żubrową, z domowymi lanymi kluskami | …………. | 1 | x | 900 ml |
6555 | Klasyczny staropolski żurek na domowym żytnim zakwasie | …………. | 1 | x | 900 ml |
6570 | Sandacz w galarecie | …………. | 2 | x | 200 gr |
6569 | Łosoś w galarecie | …………. | 2 | x | 200 gr |
6578 | Karp w dzwonkach w marynacie z cebuli ekologicznej / przygotowany do smażenia / | …………. | 3 | x | 1 porcja |
6602 | Bigos staropolski wolno gotowany, z suszonymi podgrzybkami, dziczyzną, wiejską kiełbasą, podwędzonymi śliwkami i trawą żubrową | …………. | 1 | x | 200 gr |
6605 | Czekoladowe brownie własnego wypieku | …………. | 1 | x | 500 gr |
6603 | Domowy sernik pieczony | …………. | 1 | x | 500 gr |
6579 | Filet z łososia norweskiego pieczonego w cytrynach z grzybowym duxelle z kremowym sosem kurkowym i julienne z młodych warzyw | …………. | 1 | x | 1 porcja |
6565 | Śledź w wiejskiej śmietanie od Kulczaków, ze zmorzoną cebulą, liśćmi laurowymi, zielem angielskim i kwaśnymi jabłkami | …………. | 1 | x | 100 gr |
6573 | Tradycyjna sałatka jarzynowa, z parowanych ekologicznych warzyw korzennych, ze świeżym jabłkiem grójeckim, wiejskimi jajami od kurek zielononóżek i domowym majonezem / wegetariańska / | …………. | 3 | x | 100 gr |