| Item ID | Item Name | ………… | Quantity | x | Item Short Description |
|---|---|---|---|---|---|
| 7044 | Chleb własnego wypieku na zakwasie z mąki żytniej i piwie pszeniczny | …………. | 1 | x | 1 KG |
| 7018 | Domowe zrazy wołowe słusznej wielkości, z czosnkowym ogórkiem kiszonym, razowym chlebem wiejskim i wędzonym boczkiem | …………. | 2 | x | 1 szt. |
| 7015 | Staropolski pasztet z jelenia pełen świeżych ziół i owoców runa leśnego | …………. | 4 | x | 100 g |
| 7009 | Biała surowa kiełbasa z czosnkiem niedźwiedzim pieczona w piwie pszenicznym z Miłosławia z miodem gryczanym, ziarnami gorczycy, musztardą i świeżym majerankiem | …………. | 3 | x | ok.200 gr / szt. |
| 7031 | Sos własny pieczeniowy wołowy | …………. | 3 | x | 100 ml / por. |
| 7029 | Świeżo tarty chrzan z gęstą wiejską śmietaną od Kulczaków | …………. | 3 | x | 100 ml / por. |
| 7036 | Domowy pieczony sernik | …………. | 1 | x | ok. 0,6 kg |
| 7050 | Tradycyjne Polskie Śniadanie Wielkanocne dla 2 osób | …………. | 1 | x | |
| 7010 | Śledż bałtycki w kwaśnej wiejskiej śmietanie z kwaśną Renetą i szalotka bananową | …………. | 2 | x | 100 gr |
| 7028 | Modra kapusta wolno gotowana z jagodami żurawiny, wędzonymi śliwkami i świeżo tartą laską cynamonu | …………. | 2 | x | 200g/ por. |

