Bulion z pieczonej gęsi owsianej i suszonych podgrzybków …
Bulion z pieczonej gęsi owsianej i suszonych młodych podgrzybków z domowymi lanymi kluskami aromatyzowany świeżym rozmarynem i trawą żubrową
28 zł
Pierogi z konfitowanym mięsem z gęsiego uda …
Pierogi z konfitowanym mięsem z gęsiego uda z konfi-turą z jesiennej soczystej żurawiny i świeżo ścinanymi ziołami
68 zł
Konfitowana pierś z Gęsi Kołudzkiej …
Konfitowana pierś z Gęsi Kołudzkiej / Konfitowana udo z Gęsi Kołudzkiejna łożu z aksamitnego puree z korzenia pietruszki z musem z dyni Hok-kaido i czerwonych pomarańczy, perfumowana tartymi kasztanami i świeżo siekaną ogrodową macierzanką
88 zł / 96zł
Rogal
Z poznańskiej pracowni LICZBAŃSCY
22 zł
Formularz rezerwacji stolika – Gęsina na Świętego Marcina
533 181 171
Rezerwacje telefoniczne
Zadzwoń i zarezerwuj stolik w Bulwarze
Tylko na zamówiwenie
Catering Świętomarciński
(TYLKO odbiorem własnym)
Bulion
Bulion z pieczonej gęsi owsianej i podsuszanych młodych podgrzybków z lanymi kluskami aromatyzowana świeżymi ziołami i trawa żubrową
28 zł
Pierogi
Pierogi z konfitowanym mięsem z gęsiego uda z konfi-turą z jesiennej soczystej żurawiny i świeżo ścinanymi ziołami
64 zł
Danie Główne
Konfitowana, pieczona pierś z gęsi kołudzkiej, marynowana w pomarańczach z modrą kapustą pełną żurawiny i przypraw korzennych z wielkopolskimi pyzami drożdżowymi
82 zł
Rogal
Tradycyjny Poznański Rogal Świętomarciński pełen białego maku, lukru i bakalii
22 zł
Zestaw (bulion + danie główne)
Tradycyjny Poznański Rogal Świętomarciński pełen białego maku, lukru i bakalii
99 zł
Tylko na zamówiwenie
Catering Świętomarciński
Tylko z odbiorem włąsnym w dniach 10.11 do 13.11
Formularz zamówienia cateringowego – Gęsina na Świętego Marcina
Zamówienie opłacisz przy odbiorze
Zamówienia cateringowe tylko z odbiorem własnym w restauracji