Item ID | Item Name | ………… | Quantity | x | Item Short Description |
---|---|---|---|---|---|
6550 | Barszcz bardzo czerwony na własnym zakwasie, pełen czosnku i świeżego majeranku, wolno gotowany z suszonymi podgrzybkami i kwaśnymi jabłkami | …………. | 1 | x | 250 ml |
6573 | Tradycyjna sałatka jarzynowa, z parowanych ekologicznych warzyw korzennych, ze świeżym jabłkiem grójeckim, wiejskimi jajami od kurek zielononóżek i domowym majonezem / wegetariańska / | …………. | 1 | x | 100 gr |
6571 | Ryba po grecku / filet z dorsza bałtyckiego / | …………. | 1 | x | 100 gr |
6563 | Ręcznie lepione pierogi z kapustą i grzybami / wegetariańskie / | …………. | 1 | x | 10 szt |
6594 | Chleb żytni na zakwasie żytnim razowym i piwie pszenicznym | …………. | 1 | x | 0,5 kg |
6559 | Krokiety z kapustą i grzybami / wegetariańskie / | …………. | 3 | x | 1 szt |
6558 | Paszteciki z ciasta francuskiego z grzybami / wegetariańskie / | …………. | 2 | x | 1 szt |
6606 | Piernik korzenny z kremowym Mascarpone i karmelizowanymi orzechami | …………. | 1 | x | 500 gr |