| Item ID | Item Name | ………… | Quantity | x | Item Short Description |
|---|---|---|---|---|---|
| 6571 | Ryba po grecku / filet z dorsza bałtyckiego / | …………. | 4 | x | 100 gr |
| 6573 | Tradycyjna sałatka jarzynowa, z parowanych ekologicznych warzyw korzennych, ze świeżym jabłkiem grójeckim, wiejskimi jajami od kurek zielononóżek i domowym majonezem / wegetariańska / | …………. | 6 | x | 100 gr |
| 6563 | Ręcznie lepione pierogi z kapustą i grzybami / wegetariańskie / | …………. | 1 | x | 10 szt |
| 6564 | Ręcznie lepione pierogi z konfitowanym w tłuszczu gęsim i ziołąch prowansalskich udem gęsi kołudzkiej | …………. | 1 | x | 10 szt |
| 6562 | Staropolski pasztet pieczony z dziczyzny pełen ziół i owoców runa leśnego, z konfiturą z jagód żurawiny, owocami jałowca i trawą żubrową | …………. | 2 | x | 100 gr |
| 6584 | Zraz wołowy / rolada wołowa z wędzonym, surowym wiejskim boczkiem i wędzonymi śliwkami | …………. | 1 | x | 1 szt |
| 6580 | Filet z sandacza w kremowym sosie śmietanowym pełnym aromatów leśnych grzybów ze świeżo rwanym koperkiem | …………. | 1 | x | 1 porcja |
| 6602 | Bigos staropolski wolno gotowany, z suszonymi podgrzybkami, dziczyzną, wiejską kiełbasą, podwędzonymi śliwkami i trawą żubrową | …………. | 1 | x | 200 gr |
| 6558 | Paszteciki z ciasta francuskiego z grzybami / wegetariańskie / | …………. | 8 | x | 1 szt |
| 6559 | Krokiety z kapustą i grzybami / wegetariańskie / | …………. | 4 | x | 1 szt |
| 6594 | Chleb żytni na zakwasie żytnim razowym i piwie pszenicznym | …………. | 1 | x | 0,5 kg |
| 6598 | Domowe kopytka | …………. | 1 | x | 200 gr |
| 6596 | Młode ziemniaki pieczone w prowansalskich ziołach / wegańskie / | …………. | 1 | x | 200 gr |
| 6587 | Sos pieczeniowy / polecamy szczególnie do mięs i dziczyzny / | …………. | 1 | x | 100 ml |
| 6605 | Czekoladowe brownie własnego wypieku | …………. | 1 | x | 500 gr |
| 6603 | Domowy sernik pieczony | …………. | 1 | x | 500 gr |
| 6599 | Buraczki zasmażane z tartym chrzanem / wegańskie / | …………. | 1 | x | 200 gr |

