Item ID | Item Name | ………… | Quantity | x | Item Short Description |
---|---|---|---|---|---|
6562 | Staropolski pasztet pieczony z dziczyzny pełen ziół i owoców runa leśnego, z konfiturą z jagód żurawiny, owocami jałowca i trawą żubrową | …………. | 2 | x | 100 gr |
6575 | Makiełki, pełne maku, bakalii i orzechów włoskich / wegetariańskie / | …………. | 2 | x | 200 gr |
6597 | Ręcznie wyrabiane pyzy drożdzowe | …………. | 3 | x | 2 szt |
6594 | Chleb żytni na zakwasie żytnim razowym i piwie pszenicznym | …………. | 1 | x | 0,5 kg |
6558 | Paszteciki z ciasta francuskiego z grzybami / wegetariańskie / | …………. | 4 | x | 1 szt |
6555 | Klasyczny staropolski żurek na domowym żytnim zakwasie | …………. | 1 | x | 900 ml |
6573 | Tradycyjna sałatka jarzynowa, z parowanych ekologicznych warzyw korzennych, ze świeżym jabłkiem grójeckim, wiejskimi jajami od kurek zielononóżek i domowym majonezem / wegetariańska / | …………. | 3 | x | 100 gr |
6584 | Zraz wołowy / rolada wołowa z wędzonym, surowym wiejskim boczkiem i wędzonymi śliwkami | …………. | 2 | x | 1 szt |
6588 | Sos pieczeniowy z esencją ze świeżych pomarańczy / polecamy szczególnie do kaczki i gęsi/ | …………. | 2 | x | 100 ml |
6606 | Piernik korzenny z kremowym Mascarpone i karmelizowanymi orzechami | …………. | 2 | x | 500 gr |