| Item ID | Item Name | ………… | Quantity | x | Item Short Description |
|---|---|---|---|---|---|
| 6569 | Łosoś w galarecie | …………. | 3 | x | 200 gr |
| 6602 | Bigos staropolski wolno gotowany, z suszonymi podgrzybkami, dziczyzną, wiejską kiełbasą, podwędzonymi śliwkami i trawą żubrową | …………. | 5 | x | 200 gr |
| 6559 | Krokiety z kapustą i grzybami / wegetariańskie / | …………. | 15 | x | 1 szt |
| 6558 | Paszteciki z ciasta francuskiego z grzybami / wegetariańskie / | …………. | 10 | x | 1 szt |
| 6606 | Piernik korzenny z kremowym Mascarpone i karmelizowanymi orzechami | …………. | 1 | x | 500 gr |
| 6605 | Czekoladowe brownie własnego wypieku | …………. | 1 | x | 500 gr |
| 6604 | Makowiec staropolski | …………. | 1 | x | 500 gr |
| 6603 | Domowy sernik pieczony | …………. | 2 | x | 500 gr |
| 6589 | Konfitura z jagód żurawiny z kruszonymi owocami jałowca i trawą żubrową / polecamy szczególnie do pasztetów / | …………. | 4 | x | 100 ml |
| 6592 | Kremowy sos kurkowy z julienne z młodych warzyw / polecamy do łososia / | …………. | 2 | x | 100 ml |
| 6584 | Zraz wołowy / rolada wołowa z wędzonym, surowym wiejskim boczkiem i wędzonymi śliwkami | …………. | 8 | x | 1 szt |
| 6579 | Filet z łososia norweskiego pieczonego w cytrynach z grzybowym duxelle z kremowym sosem kurkowym i julienne z młodych warzyw | …………. | 4 | x | 1 porcja |

