Item ID | Item Name | ………… | Quantity | x | Item Short Description |
---|---|---|---|---|---|
6550 | Barszcz bardzo czerwony na własnym zakwasie, pełen czosnku i świeżego majeranku, wolno gotowany z suszonymi podgrzybkami i kwaśnymi jabłkami | …………. | 1 | x | 250 ml |
6556 | Zupa grzybowa z suszonych podgrzybków z domowymi łazankami | …………. | 1 | x | 250 ml |
6573 | Tradycyjna sałatka jarzynowa, z parowanych ekologicznych warzyw korzennych, ze świeżym jabłkiem grójeckim, wiejskimi jajami od kurek zielononóżek i domowym majonezem / wegetariańska / | …………. | 1 | x | 100 gr |
6554 | Klasyczny staropolski żurek na domowym żytnim zakwasie | …………. | 2 | x | 250 ml |
6578 | Karp w dzwonkach w marynacie z cebuli ekologicznej / przygotowany do smażenia / | …………. | 4 | x | 1 porcja |
6580 | Filet z sandacza w kremowym sosie śmietanowym pełnym aromatów leśnych grzybów ze świeżo rwanym koperkiem | …………. | 1 | x | 1 porcja |
6571 | Ryba po grecku / filet z dorsza bałtyckiego / | …………. | 2 | x | 100 gr |