| Item ID | Item Name | ………… | Quantity | x | Item Short Description |
|---|---|---|---|---|---|
| 7004 | Domowy żurek na 5-ciodniowym zakwasie z mąki żytniej razowej gotowany na wędzonych żeberkach, z białą surową kiełbasą, pełen czosnku i świeżo tartego chrzanu | …………. | 1 | x | 0,9 l |
| 7014 | Pasztet wegetariański z soczewicą i orzechami włoskimi | …………. | 1 | x | 100 gr |
| 7008 | Tradycyjna sałatka Wielkanocna, z parowanych ekologicznych warzyw korzennych, ze świeżym jabłkiem Grójeckim, wiejskimi jajami od kur zielononóżek i świeżą natką pietruszki | …………. | 3 | x | 100g |
| 7005 | Jajo wiejskie / 2 połówki / dekorowane świeżą wielkanocną rzeżuchą i kiełkami amarantusa z farszem z świeżą rzodkiewką, majonezem, rzeżuchą i korniszonami | …………. | 1 | x | 1 szt. |
| 7006 | Jajo wiejskie / 2 połówki / dekorowane świeżą wielkanocną rzeżuchą i kiełkami amarantusa z farszem z polnymi brązowymi pieczarkami, majonezem, wiejskim masłem, grubym szczypiorem z młodej dymki i świeżą rzodkiewką | …………. | 1 | x | 1 szt. |
| 7018 | Domowe zrazy wołowe słusznej wielkości, z czosnkowym ogórkiem kiszonym, razowym chlebem wiejskim i wędzonym boczkiem | …………. | 1 | x | 1 szt. |
| 7019 | Kaczka w swej całej krasie, nacierana świeżym majerankiem i wolniutko pieczona we własnym tłuszczu z kwaśnymi jabłkami odmiany Reneta | …………. | 1 | x | ½ kaczki / szt. |
| 7028 | Modra kapusta wolno gotowana z jagodami żurawiny, wędzonymi śliwkami i świeżo tartą laską cynamonu | …………. | 2 | x | 200g/ por. |
| 7034 | Kremowy gęsty sos z borowikami i kruszonymi owocami jałowca aromatyzowany trawą żubrową | …………. | 1 | x | 100 ml / por. |

