| Item ID | Item Name | ………… | Quantity | x | Item Short Description | 
|---|---|---|---|---|---|
| 7004 | Domowy żurek na 5-ciodniowym zakwasie z mąki żytniej razowej gotowany na wędzonych żeberkach, z białą surową kiełbasą, pełen czosnku i świeżo tartego chrzanu | …………. | 1 | x | 0,9 l | 
| 7027 | Buraczki zasmażane z chrzanem na wiejskim maśle | …………. | 1 | x | 200g/ por. | 
| 7028 | Modra kapusta wolno gotowana z jagodami żurawiny, wędzonymi śliwkami i świeżo tartą laską cynamonu | …………. | 1 | x | 200g/ por. | 
| 7021 | Ręcznie robione pyzy drożdzowe | …………. | 1 | x | 3 szt. / por. | 
| 7034 | Kremowy gęsty sos z borowikami i kruszonymi owocami jałowca aromatyzowany trawą żubrową | …………. | 1 | x | 100 ml / por. | 
| 7019 | Kaczka w swej całej krasie, nacierana świeżym majerankiem i wolniutko pieczona we własnym tłuszczu z kwaśnymi jabłkami odmiany Reneta | …………. | 1 | x | ½ kaczki / szt. | 

