| Item ID | Item Name | ………… | Quantity | x | Item Short Description | 
|---|---|---|---|---|---|
| 7043 | Chleb własnego wypieku na zakwasie z mąki żytniej i piwie pszeniczny | …………. | 1 | x | O,5 KG | 
| 7002 | Rosół z kury domowej gotowany 12 godzin na wolnym ogniu, z ekologiczną marchewką, świeżo ciętym lubczykiem i natką młodej pietruszki | …………. | 4 | x | 0,9 l | 
| 7014 | Pasztet wegetariański z soczewicą i orzechami włoskimi | …………. | 6 | x | 100 gr | 
| 7007 | Jajo wiejskie / 2 połówki / dekorowane świeżą wielkanocną rzeżuchą i kiełkami amarantusa z farszem z wędzonym łososiem bałtyckim, creme fraiche, świeżo tartym chrzanem i młodym szczypiorkiem | …………. | 3 | x | 1 szt. | 
| 7006 | Jajo wiejskie / 2 połówki / dekorowane świeżą wielkanocną rzeżuchą i kiełkami amarantusa z farszem z polnymi brązowymi pieczarkami, majonezem, wiejskim masłem, grubym szczypiorem z młodej dymki i świeżą rzodkiewką | …………. | 3 | x | 1 szt. | 
| 7005 | Jajo wiejskie / 2 połówki / dekorowane świeżą wielkanocną rzeżuchą i kiełkami amarantusa z farszem z świeżą rzodkiewką, majonezem, rzeżuchą i korniszonami | …………. | 2 | x | 1 szt. | 
| 7027 | Buraczki zasmażane z chrzanem na wiejskim maśle | …………. | 4 | x | 200g/ por. | 
| 7026 | Domowe babcine kopytka | …………. | 3 | x | 200 gr/ por. | 
| 7032 | Głęboki sos z suszonych jagód żurawiny, gruszek i wędzonych śliwek perfumowany świeżym tymiankiem | …………. | 4 | x | / do kaczki / 100 ml / por. | 
| 7030 | Domowy sos tatarski | …………. | 4 | x | 100 ml / por. | 
| 7035 | Wielkanocna piaskowa baba własnego wypieku | …………. | 1 | x | szt. | 
| 7031 | Sos własny pieczeniowy wołowy | …………. | 4 | x | 100 ml / por. | 

