| Item ID | Item Name | ………… | Quantity | x | Item Short Description |
|---|---|---|---|---|---|
| 7004 | Domowy żurek na 5-ciodniowym zakwasie z mąki żytniej razowej gotowany na wędzonych żeberkach, z białą surową kiełbasą, pełen czosnku i świeżo tartego chrzanu | …………. | 1 | x | 0,9 l |
| 7007 | Jajo wiejskie / 2 połówki / dekorowane świeżą wielkanocną rzeżuchą i kiełkami amarantusa z farszem z wędzonym łososiem bałtyckim, creme fraiche, świeżo tartym chrzanem i młodym szczypiorkiem | …………. | 1 | x | 1 szt. |
| 7018 | Domowe zrazy wołowe słusznej wielkości, z czosnkowym ogórkiem kiszonym, razowym chlebem wiejskim i wędzonym boczkiem | …………. | 2 | x | 1 szt. |
| 7028 | Modra kapusta wolno gotowana z jagodami żurawiny, wędzonymi śliwkami i świeżo tartą laską cynamonu | …………. | 1 | x | 200g/ por. |
| 7021 | Ręcznie robione pyzy drożdzowe | …………. | 1 | x | 3 szt. / por. |
| 7031 | Sos własny pieczeniowy wołowy | …………. | 1 | x | 100 ml / por. |
| 7029 | Świeżo tarty chrzan z gęstą wiejską śmietaną od Kulczaków | …………. | 1 | x | 100 ml / por. |
| 7008 | Tradycyjna sałatka Wielkanocna, z parowanych ekologicznych warzyw korzennych, ze świeżym jabłkiem Grójeckim, wiejskimi jajami od kur zielononóżek i świeżą natką pietruszki | …………. | 1 | x | 100g |
| 7010 | Śledż bałtycki w kwaśnej wiejskiej śmietanie z kwaśną Renetą i szalotka bananową | …………. | 1 | x | 100 gr |
| 7009 | Biała surowa kiełbasa z czosnkiem niedźwiedzim pieczona w piwie pszenicznym z Miłosławia z miodem gryczanym, ziarnami gorczycy, musztardą i świeżym majerankiem | …………. | 1 | x | ok.200 gr / szt. |

