Item ID | Item Name | ………… | Quantity | x | Item Short Description |
---|---|---|---|---|---|
6573 | Tradycyjna sałatka jarzynowa, z parowanych ekologicznych warzyw korzennych, ze świeżym jabłkiem grójeckim, wiejskimi jajami od kurek zielononóżek i domowym majonezem / wegetariańska / | …………. | 8 | x | 100 gr |
6571 | Ryba po grecku / filet z dorsza bałtyckiego / | …………. | 3 | x | 100 gr |
6570 | Sandacz w galarecie | …………. | 2 | x | 200 gr |
6569 | Łosoś w galarecie | …………. | 2 | x | 200 gr |
6565 | Śledź w wiejskiej śmietanie od Kulczaków, ze zmorzoną cebulą, liśćmi laurowymi, zielem angielskim i kwaśnymi jabłkami | …………. | 3 | x | 100 gr |
6562 | Staropolski pasztet pieczony z dziczyzny pełen ziół i owoców runa leśnego, z konfiturą z jagód żurawiny, owocami jałowca i trawą żubrową | …………. | 2 | x | 100 gr |
6584 | Zraz wołowy / rolada wołowa z wędzonym, surowym wiejskim boczkiem i wędzonymi śliwkami | …………. | 5 | x | 1 szt |
6596 | Młode ziemniaki pieczone w prowansalskich ziołach / wegańskie / | …………. | 3 | x | 200 gr |
6587 | Sos pieczeniowy / polecamy szczególnie do mięs i dziczyzny / | …………. | 2 | x | 100 ml |
6551 | Barszcz bardzo czerwony na własnym zakwasie, pełen czosnku i świeżego majeranku, wolno gotowany z suszonymi podgrzybkami i kwaśnymi jabłkami | …………. | 4 | x | 900 ml |
6563 | Ręcznie lepione pierogi z kapustą i grzybami / wegetariańskie / | …………. | 6 | x | 10 szt |
6601 | Bigos wegański_kapusta kiszona duszona z suszonymi podgrzybkami | …………. | 4 | x | 200 gr |
6594 | Chleb żytni na zakwasie żytnim razowym i piwie pszenicznym | …………. | 1 | x | 0,5 kg |
6560 | Uszka z podgrzybkami z tegorocznego zbioru | …………. | 3 | x | 500 gr |
6558 | Paszteciki z ciasta francuskiego z grzybami / wegetariańskie / | …………. | 15 | x | 1 szt |