Item ID | Item Name | ………… | Quantity | x | Item Short Description |
---|---|---|---|---|---|
6550 | Barszcz bardzo czerwony na własnym zakwasie, pełen czosnku i świeżego majeranku, wolno gotowany z suszonymi podgrzybkami i kwaśnymi jabłkami | …………. | 1 | x | 250 ml |
6571 | Ryba po grecku / filet z dorsza bałtyckiego / | …………. | 1 | x | 100 gr |
6568 | Karp w galarecie | …………. | 1 | x | 200 gr |
6565 | Śledź w wiejskiej śmietanie od Kulczaków, ze zmorzoną cebulą, liśćmi laurowymi, zielem angielskim i kwaśnymi jabłkami | …………. | 1 | x | 100 gr |
6562 | Staropolski pasztet pieczony z dziczyzny pełen ziół i owoców runa leśnego, z konfiturą z jagód żurawiny, owocami jałowca i trawą żubrową | …………. | 1 | x | 100 gr |
6583 | Konfitowana nóżka z kaczki pieczona w gęsim tłuszczu i świeżych ziołach | …………. | 1 | x | porcja |
6599 | Buraczki zasmażane z tartym chrzanem / wegańskie / | …………. | 1 | x | 200 gr |
6598 | Domowe kopytka | …………. | 1 | x | 200 gr |
6558 | Paszteciki z ciasta francuskiego z grzybami / wegetariańskie / | …………. | 1 | x | 1 szt |
6588 | Sos pieczeniowy z esencją ze świeżych pomarańczy / polecamy szczególnie do kaczki i gęsi/ | …………. | 1 | x | 100 ml |
6578 | Karp w dzwonkach w marynacie z cebuli ekologicznej / przygotowany do smażenia / | …………. | 1 | x | 1 porcja |