Item ID | Item Name | ………… | Quantity | x | Item Short Description |
---|---|---|---|---|---|
6569 | Łosoś w galarecie | …………. | 1 | x | 200 gr |
6565 | Śledź w wiejskiej śmietanie od Kulczaków, ze zmorzoną cebulą, liśćmi laurowymi, zielem angielskim i kwaśnymi jabłkami | …………. | 1 | x | 100 gr |
6562 | Staropolski pasztet pieczony z dziczyzny pełen ziół i owoców runa leśnego, z konfiturą z jagód żurawiny, owocami jałowca i trawą żubrową | …………. | 1 | x | 100 gr |
6602 | Bigos staropolski wolno gotowany, z suszonymi podgrzybkami, dziczyzną, wiejską kiełbasą, podwędzonymi śliwkami i trawą żubrową | …………. | 1 | x | 200 gr |
6560 | Uszka z podgrzybkami z tegorocznego zbioru | …………. | 1 | x | 500 gr |
6606 | Piernik korzenny z kremowym Mascarpone i karmelizowanymi orzechami | …………. | 1 | x | 500 gr |
6604 | Makowiec staropolski | …………. | 1 | x | 500 gr |
6571 | Ryba po grecku / filet z dorsza bałtyckiego / | …………. | 1 | x | 100 gr |
6570 | Sandacz w galarecie | …………. | 1 | x | 200 gr |
6603 | Domowy sernik pieczony | …………. | 1 | x | 500 gr |