Item ID | Item Name | ………… | Quantity | x | Item Short Description |
---|---|---|---|---|---|
6551 | Barszcz bardzo czerwony na własnym zakwasie, pełen czosnku i świeżego majeranku, wolno gotowany z suszonymi podgrzybkami i kwaśnymi jabłkami | …………. | 2 | x | 900 ml |
6571 | Ryba po grecku / filet z dorsza bałtyckiego / | …………. | 3 | x | 100 gr |
6570 | Sandacz w galarecie | …………. | 3 | x | 200 gr |
6568 | Karp w galarecie | …………. | 3 | x | 200 gr |
6565 | Śledź w wiejskiej śmietanie od Kulczaków, ze zmorzoną cebulą, liśćmi laurowymi, zielem angielskim i kwaśnymi jabłkami | …………. | 4 | x | 100 gr |
6563 | Ręcznie lepione pierogi z kapustą i grzybami / wegetariańskie / | …………. | 2 | x | 10 szt |
6577 | Kompot z suszonych gruszek, jabłek i podwędzanych śliwek węgierek / wegańska / | …………. | 4 | x | 0,9 l |
6575 | Makiełki, pełne maku, bakalii i orzechów włoskich / wegetariańskie / | …………. | 2 | x | 200 gr |
6602 | Bigos staropolski wolno gotowany, z suszonymi podgrzybkami, dziczyzną, wiejską kiełbasą, podwędzonymi śliwkami i trawą żubrową | …………. | 3 | x | 200 gr |
6601 | Bigos wegański_kapusta kiszona duszona z suszonymi podgrzybkami | …………. | 2 | x | 200 gr |
6597 | Ręcznie wyrabiane pyzy drożdzowe | …………. | 4 | x | 2 szt |
6560 | Uszka z podgrzybkami z tegorocznego zbioru | …………. | 1 | x | 500 gr |
6559 | Krokiety z kapustą i grzybami / wegetariańskie / | …………. | 6 | x | 1 szt |
6558 | Paszteciki z ciasta francuskiego z grzybami / wegetariańskie / | …………. | 6 | x | 1 szt |
6604 | Makowiec staropolski | …………. | 1 | x | 500 gr |