Item ID | Item Name | ………… | Quantity | x | Item Short Description |
---|---|---|---|---|---|
6563 | Ręcznie lepione pierogi z kapustą i grzybami / wegetariańskie / | …………. | 1 | x | 10 szt |
6551 | Barszcz bardzo czerwony na własnym zakwasie, pełen czosnku i świeżego majeranku, wolno gotowany z suszonymi podgrzybkami i kwaśnymi jabłkami | …………. | 1 | x | 900 ml |
6564 | Ręcznie lepione pierogi z konfitowanym w tłuszczu gęsim i ziołąch prowansalskich udem gęsi kołudzkiej | …………. | 1 | x | 10 szt |
6579 | Filet z łososia norweskiego pieczonego w cytrynach z grzybowym duxelle z kremowym sosem kurkowym i julienne z młodych warzyw | …………. | 1 | x | 1 porcja |
6581 | Kaczka z jabłkami po wielkopolsku w pełnej krasie, wolno pieczona i starannie podlewana własnym tłuszczem, pełna majeranku, czosnku i pieczonych jabłek | …………. | 1 | x | cała kaczka |
6600 | Modra kapusta wolno gotowana z jagodami żurawiny, suszonymi śliwkami i świeżo tartą laską cynamonu / wegańska / | …………. | 2 | x | 200 gr |
6599 | Buraczki zasmażane z tartym chrzanem / wegańskie / | …………. | 1 | x | 200 gr |
6598 | Domowe kopytka | …………. | 2 | x | 200 gr |
6560 | Uszka z podgrzybkami z tegorocznego zbioru | …………. | 1 | x | 500 gr |
6590 | Głęboki sos z suszonych jagód żurawiny, gruszek i wędzonych śliwek perfumowany świeżo ścinanym tymiankiem / polecamy do kaczki i gęsi / | …………. | 2 | x | 100 ml |
6588 | Sos pieczeniowy z esencją ze świeżych pomarańczy / polecamy szczególnie do kaczki i gęsi/ | …………. | 2 | x | 100 ml |