Item ID | Item Name | ………… | Quantity | x | Item Short Description |
---|---|---|---|---|---|
6555 | Klasyczny staropolski żurek na domowym żytnim zakwasie | …………. | 1 | x | 900 ml |
6563 | Ręcznie lepione pierogi z kapustą i grzybami / wegetariańskie / | …………. | 2 | x | 10 szt |
6574 | Kapusta z grochem / wegańska / | …………. | 2 | x | 200 gr |
6586 | konfitowane udo z gęsi owsianej kołudzkiej leniwie pieczone w świeżych pomarańczach | …………. | 2 | x | porcja |
6600 | Modra kapusta wolno gotowana z jagodami żurawiny, suszonymi śliwkami i świeżo tartą laską cynamonu / wegańska / | …………. | 1 | x | 200 gr |
6599 | Buraczki zasmażane z tartym chrzanem / wegańskie / | …………. | 1 | x | 200 gr |
6597 | Ręcznie wyrabiane pyzy drożdzowe | …………. | 2 | x | 2 szt |
6595 | Chleb żytni na zakwasie żytnim razowym i piwie pszenicznym | …………. | 1 | x | 1 kg |
6590 | Głęboki sos z suszonych jagód żurawiny, gruszek i wędzonych śliwek perfumowany świeżo ścinanym tymiankiem / polecamy do kaczki i gęsi / | …………. | 1 | x | 100 ml |
6588 | Sos pieczeniowy z esencją ze świeżych pomarańczy / polecamy szczególnie do kaczki i gęsi/ | …………. | 1 | x | 100 ml |