Item ID | Item Name | ………… | Quantity | x | Item Short Description |
---|---|---|---|---|---|
6551 | Barszcz bardzo czerwony na własnym zakwasie, pełen czosnku i świeżego majeranku, wolno gotowany z suszonymi podgrzybkami i kwaśnymi jabłkami | …………. | 1 | x | 900 ml |
6571 | Ryba po grecku / filet z dorsza bałtyckiego / | …………. | 2 | x | 100 gr |
6565 | Śledź w wiejskiej śmietanie od Kulczaków, ze zmorzoną cebulą, liśćmi laurowymi, zielem angielskim i kwaśnymi jabłkami | …………. | 2 | x | 100 gr |
6564 | Ręcznie lepione pierogi z konfitowanym w tłuszczu gęsim i ziołąch prowansalskich udem gęsi kołudzkiej | …………. | 1 | x | 10 szt |
6563 | Ręcznie lepione pierogi z kapustą i grzybami / wegetariańskie / | …………. | 2 | x | 10 szt |
6577 | Kompot z suszonych gruszek, jabłek i podwędzanych śliwek węgierek / wegańska / | …………. | 1 | x | 0,9 l |
6580 | Filet z sandacza w kremowym sosie śmietanowym pełnym aromatów leśnych grzybów ze świeżo rwanym koperkiem | …………. | 2 | x | 1 porcja |
6602 | Bigos staropolski wolno gotowany, z suszonymi podgrzybkami, dziczyzną, wiejską kiełbasą, podwędzonymi śliwkami i trawą żubrową | …………. | 2 | x | 200 gr |
6599 | Buraczki zasmażane z tartym chrzanem / wegańskie / | …………. | 2 | x | 200 gr |
6598 | Domowe kopytka | …………. | 3 | x | 200 gr |
6597 | Ręcznie wyrabiane pyzy drożdzowe | …………. | 4 | x | 2 szt |
6559 | Krokiety z kapustą i grzybami / wegetariańskie / | …………. | 3 | x | 1 szt |
6591 | Kremowy sos śmietanowy pełen aromatów leśnych grzybów ze świeżo rwanym koperkiem / polecamy do sandacza / | …………. | 2 | x | 100 ml |
6585 | Konfitowana pierś z gęsi owsianej kołudzkiej leniwie pieczona w świeżych pomarańczach | …………. | 2 | x | porcja |
6587 | Sos pieczeniowy / polecamy szczególnie do mięs i dziczyzny / | …………. | 2 | x | 100 ml |
6603 | Domowy sernik pieczony | …………. | 1 | x | 500 gr |