| Item ID | Item Name | ………… | Quantity | x | Item Short Description |
|---|---|---|---|---|---|
| 7004 | Domowy żurek na 5-ciodniowym zakwasie z mąki żytniej razowej gotowany na wędzonych żeberkach, z białą surową kiełbasą, pełen czosnku i świeżo tartego chrzanu | …………. | 1 | x | 0,9 l |
| 7002 | Rosół z kury domowej gotowany 12 godzin na wolnym ogniu, z ekologiczną marchewką, świeżo ciętym lubczykiem i natką młodej pietruszki | …………. | 1 | x | 0,9 l |
| 7015 | Staropolski pasztet z jelenia pełen świeżych ziół i owoców runa leśnego | …………. | 1 | x | 100 g |
| 7013 | Pierś z indyka wolno gotowana w niskiej temperaturze, marynowana w ziołąch prowansalskich i faszerowana suszonymi morelami, podana w galarecie | …………. | 1 | x | 100 gr |
| 7012 | Schab Złotnicki wolno gotowany w niskiej temperaturze, marynowany w ziołąch prowansalskich i faszerowany suszoną śliwką sechlońską, podany w galarecie | …………. | 1 | x | 100 gr |
| 7016 | Devolay z piersi kurczaka zagrodowego pełen wiejskiego masła i młodej naci ekologicznej pietruszki | …………. | 3 | x | 1 szt. |

